Kesäinen tervehdys Pirkan Viesti-lehdeltä

*|MC:SUBJECT|*

PIRKAN VIESTI UUTISKIRJE 1/2021

KESÄTERVEHDYS OMALTA PIIRILEHDELTÄSI

Heinäkuun helle hemmottelee meitä ja kesä kuluu vinhaa vauhtia kohti syksyä. Toivotaan, että koronatilanne ei enää muutu huonompaan suuntaan, jotta pääsemme viimein syksyllä järjestämään myös vapaaehtoisen maanpuolustuksen tapahtumia. Tässä kirjeessä muistuttelenkin muutamista kesän ja alkusyksyn tapahtumista. Odottelemme myös valokuvia Pirkanmaan Reserviläispiirin järjestämään, kaikille avoimeen valokuvakilpailuun "Reserviläinen poikkeusoloissa". 

PIRKANMAAN RESERVILÄISPIIRI JÄRJESTÄÄ KAIKILLE AVOIMEN VALOKUVAKILPAILUN TEEMALLA

”RESERVILÄINEN POIKKEUSOLOISSA”

KILPAILUAIKA 15.6.–31.8.2021

Kolme parhaiten teeman sisäistänyttä valokuvaa palkitaan. Lisäksi arvontapalkintoja. Kuvat voi ottaa joko kännykkäkameralla tai muulla digikameralla. Kuvissa arvioidaan sisältöä ei niinkään teknistä toteutusta.

Toimita kilpailukuvasi (enintään 4 kuvaa/kilpailija) sähköpostilla 1.9. mennessä osoitteeseen pirkanviesti@gmail.com

Kaikki kilpailukuvat julkaistaan syksyn kuluessa Pirkan Viestin Facebookissa sekä Pirkan Viestin Instagram-sivustolla. Kilpailun tulokset sekä parhaat kuvat julkaistaan lokakuussa ilmestyvässä Pirkan Viesti-lehdessä 3/2021.

Kilpailun tarkemmat säännöt löydät tästä

PIRKANMAAN RESERVIUPSEERIPIIRI HUOMIOI ENTISIÄ PUHEENJOHTAJIAAN

Piiritoimiston Marskilla oli taas mieluista seurattavaa, kun Pirkanmaan Reserviupseeripiiri ry muisti entisiä piirin puheenjohtajia piirin arvokkaimmalla huomioimisella piirin pienoislipulla. Huomioimisia olivat jakamassa piirin puheenjohtaja Mikko Hörkkö ja varapuheenjohtaja Mikko Ritakallio. Paikalle palkittaviksi pääsi viisi entistä piirin puheenjohtajaa ja muutama saa huomioimisen myöhemmin. Alkujaan liput oli tarkoitus luovuttaa piirin 70-vuotisjuhlassa vuonna 2020, mutta kuten tiedämme, on suuremmalla joukolla kokoontuminen ollut koronaohjeistuksen vastaista yli vuoden ajan. Näin päiväksi valikoitui RUK 100 juhlapäivä 12.6. mikä sekin oli vallan sopiva. Palkittavina olivat Hannu Jokinen, Jari Lindell, Veikko Parkkinen, Pasi Alho ja Jarmo Talasrinne.

Lisää mm. Reserviupseeripiirin juhlavuoden huomioinneista voit lukea seuraavasta Pirkan Viesti-lehdestä.
Piirin entiset puheenjohtajat vasemmalta Hannu Jokinen, Jari Lindell, Veikko Parkkinen, Pasi Alho ja Jarmo Talasrinne poseerasivat palkitsemisen jälkeen kokoushuoneen seinälle kehystetyn Jaakko Lampimäen ikuistaman piirin 60-vuotisjuhlakuvan äärellä. Kuva: Sirkka Ojala.

HÄMEEN HÖLKKÄ JÄLLEEN SYYSKUUSSA

Pirkanmaan Reservipiirien yhteinen, kaikille suunnattu liikuntatapahtuma Hämeen Hölkkä järjestetään 4. syyskuuta Ylöjärvellä. Tule mukaan tähän koko perheen liikuntatapahtumaan. Osallistumismaksu RES ja RUL jäsenkortilla sekä MNL jäsenille on vain 5 euroa. Perinteiseen tapaan kaikki hölkän suorittaneet palkitaan Hämeen Hölkkä-mitalilla.
Merkitse päivä kalenteriisi ja osallistu yksin tai yhdessä perheen tai ystävien kanssa!

HEINÄKUUSSA MARSSITAAN 

Reserviläisurheiluliiton etämarssitapahtuma RESUL Four Day March järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna. Marssi toteutettiin nopealla aikataululla kentältä tulleesta ideasta, ja se herätti kiinnostusta ympäri maailmaa. Marssille osallistui noin 800 henkilöä, jotka suorittivat yhteensä lähes 2 000 marssia ja yli 50 miljoonaa askelta.

Tänä kesänä 22.─25.7.2021 RESUL Four Day March saa jatkoa. 1–4 päivänä voi marssia, kävellä tai juosta joko yksin, perheen tai yhteisön kanssa vapaavalintaisessa paikassa. Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan vähintään 10 kilometrin matka, joka neljälle päivälle jaettuna tarkoittaisi vain 2,5 km päivässä. Halutessaan marssija voi kantaa 10 kilon lisäpainoa, mikä merkitään erikseen tuloksiin. Korkeimpaan suoritusluokkaan päästäkseen vaaditaan vähintään 160 kilometrin marssisuoritus.

Suoritusluokat ovat nimeltään
Kävelijä 10,00–39,99 km
Marssija 40,00–99,99 km
Mestarimarssija 100,00–159,99 km
Kaukopartiolainen 160,00 km tai yli

Täysin uudistetut tapahtuman verkkosivut löytyvät osoitteesta resulfourdaymarch.fi. Rekisteröityminen ja osallistuminen on ilmaista. Ennen tapahtumaa on mahdollista tilata verkkokaupasta oma marssipaita vauhdittamaan ja värittämään treenikautta. Muistoksi suorituksestaan voi ostaa diplomin, mitalin ja kangasmerkin. Uusi palkitsemisjärjestelmä kannustaa osallistumaan tapahtumaan jatkossakin. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan myös tavarapalkintoja.

Rekisteröityessään henkilö voi merkitä itsensä liittonsa ja paikallisyhdistyksensä jäseneksi. Näin tuloksissa saadaan tietoa suorituskyvystä eri järjestökentän tasoilla. Liitoille, piireille ja yhdistyksille lanseerataankin nyt KILSAKISA. Siinä tavoitellaan parasta mahdollista kilometriä per jäsen -tulosta. Jäsenmäärään suhteutettu aktiivisin piiri saa nimensä uuteen kiertopalkintoon.

Lue lisää tästä

MÄNTÄN SEUDUN RESERVILÄISTEN JUHLAMARSSI

Mäntän Seudun Reserviläiset Ry täyttää 70 vuotta vuonna 2022. Juhlavuoden toteuttamiseksi järjestetään tukikampanijana juhlamarssi.

Viime vuonna saatujen kokemuksien perusteella myös tämä marssi toteutetaan etämarssina, ja marssi on mahdollista suorittaa kahtena eri ajankohtana 12.7.–19.7. tai 18.10. – 24.10.2021
Lue lisää tästä ja osallistu!

SEURAAVA PIRKAN VIESTI ILMESTYY LOKAKUUN ALUSSA

Vuoden 2021 kolmannen Pirkan Viesti-lehden aineistopäivä on 10.9. ja lehti ilmestyy 7. lokakuuta (viikko 40). Vuoden 2021 aineisto- ja ilmestymispäivät löydät tästä 
Yhdistystoimija, merkitse lehden aineistopäivät kalenteriisi, näin muistat lähettää materiaalin ajoissa toimituksen käyttöön. 

Pirkan Viestin uutiskirjeeseen, paperilehteen ja verkkosivustolle tulevaa materiaalia voit toimittaa osoitteisiin: pirkanviesti@gmail.com tai sirkka.ojala@gmail.com

Mukavaa ja turvallista kesän jatkoa!
päätoimittaja Sirkka

Liity myös Pirkan Viestin Facebook ja Instagram -sivujen seuraajiin!

Alla olevista linkeistä pääset suoraan sivustoille.
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website
Pirkan Viesti-lehden uutiskirjeet ovat viestintäkanava, jolla Pirkanmaan reservipiirit tiedottaa ajankohtaisista asioista nopeasti ja tehokkaasti. Niiden jakeluun voi liittyä kuka tahansa.

Pirkanmaan reservipiirit | Väinölänkatu 2, 33100 TAMPERE
Pirkan Viesti -lehti, päätoimittaja Sirkka Ojala | Puh. +358 50 368 8460 | S-posti: pirkanviesti@gmail.com tai sirkka.ojala@pirkanviesti.fi, lehden verkkosivusto: pirkanviesti.fi

Copyright © 2020  Pirkan Viesti-lehti, Kaikki oikeudet pidätetään.

Jos et halua uutiskirjettä enää jatkossa sähköpostiisi voit
poistaa oman osoitteesi uutiskirjejakelusta tästä.

"Jokainen meistä on maanpuolustaja"


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*