*|MC:SUBJECT|*
Jos tämä sähköposti ei näy kunnolla, klikkaa tästä.
 

PIRKAN VIESTI UUTISKIRJE 2/2018

SYYSKUUN TERVEHDYS PIRKAN VIESTI -LEHDESTÄ

Vaikka päivät ovat vielä kesäisen lämpimiä niin syksyn reserviläistoiminta ponkaistiin käyntiin jo 1. syyskuuta perinteisellä Hämeen Hölkkä - koko perheen liikuntatapahtumalla. Tapahtuma järjestettiin jo 44. kerran Ylöjärven kimmoisilla lenkkipoluilla. Lue lisää: http://pirkanviesti.fi/xliv-hameen-holkka/

Liikunnan iloa Hämeen Hölkässä. Yhdeksän kilometrin kävelysarjaan osallistuivat myös ylöjärveläiset Elina ja Tuomas. Kuva: Sirkka Ojala.

KYBER-
TURVALLISUUS

 
·       Mitä kyberturvallisuus on?
·       Voiko kyberuhkiin varautua?
·       Kannattaako kyberuhkista olla huolissaan?
 ·      Miten tunnistat valeuutiset ja disinformaation?
·       Erotatko oikean tiedon väärästä?
·       Voiko kyberrikollisilta suojautua?

 
Tule kuulemaan vastauksia Pirkanmaan Reservipiirien Henkisen maanpuolustuksen toimikunnan järjestämään Kyberturvallisuusiltaan tiistaina 23.10.2018 kello 18 – 20.30. Paikkana Tampereen entinen reaalilyseo, Hallituskatu 30, Tampere. Tilaisuus on maksuton ja ennakkoilmoittautumista ei vaadita. Tervetuloa!

ASEHISTORIALLINEN AMMUNTAPÄIVÄ


Päivä järjestettiin viime vuotiseen tapaan Matinsuon Ampumakeskuksessa Sastamalassa elokuun viimeisenä lauantaina. Vammalan Reserviläisten Rauno Kivijärvi ja Mika Salovaara toimivat kouluttajina ja innokkaita kurssilaisia oli tullut paikalle Sastamalasta, Pirkkalasta, Tampereelta ja Karjaalta. 

Hylsyt kerättiin tarkasti talteen. Kuva: Eeva-Liisa Isosaari.

Lue Eeva-Liisa Isosaaren juttu syyskuun lopulla ilmestyvästä Pirkan Viesti -lehdestä 3/18. 

Kokonaisturvallisuus esittelee näyttävästi viranomaisten toimintakykyä

Lahden Messukeskuksessa esittäytyy lähes sata alan viranomaista, elinkeinoelämän edustajaa ja järjestöä. Monimuotoista kokonaisturvallisuustietämystä tuodaan tapahtumassa yleisön lähelle tarjoamalla mahdollisuuksia omien turvallisuustaitojen testaamiseen ja uuden oppimiseen elämyksellisesti. Puolustusvoimat esittelee toimintaansa ja asejärjestelmiensä suorituskykyä Puolustusvoimat 100 -taistelunäytöskiertueen päätösesityksissä. Myös Hämeen poliisi, Päijät-Hämeen Pelastuslaitos, Ensihoito ja Rajavartiolaitos nähdään tositoimissa omissa näytöksissään.  Turvallisuusalan toimijat yhteen kokoavan tapahtuman virallisena suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.
Messuilla mukana ovat mm. Suomen Reserviupseeriliitto ry   (osastot C5 ja E19), Reserviläisliitto ry (osasto C16), Maanpuolustusnaisten Liitto ry (C6 b), Maanpuolustuskiltojen liitto ry  (osasto C9) ja MPK (osasto D4 b)
Avoinna perjantaina klo 9-18, lauantaina klo 10-17.
Lisätietoja: http://www.lahdenmessut.fi/fi/tapahtuma/kokonaisturvallisuus-2018
Tapahtumassa näet myös Puolustusvoimat 100 -taistelunäytöskiertueen päätösesityksen.
Saab Finland Oy:n osastolla voit tutustua mm.
Gripen E:n täysikokoiseen malliin. Kuvat: Sirkka Ojala.
Pirkan Viesti -lehti 3/18 kolahtaa jälleen tutusti postilaatikkoosi  28. syyskuuta. Tarkkaile siis postiasi. Aurinkoista syyskuun jatkoa!
Pirkan Viesti-lehden uutiskirjeet ovat viestintäkanava, jolla Pirkanmaan reservipiirit tiedottaa ajankohtaisista asioista nopeasti ja tehokkaasti. Niiden jakeluun voi liittyä kuka tahansa.

Pirkanmaan reservipiirit | Väinölänkatu 2, 33100 TAMPERE
Pirkan Viesti -lehti, päätoimittaja Sirkka Ojala | Puh. +358 50 368 8460 | S-posti: pirkanviesti@gmail.com tai sirkka.ojala@pirkanviesti.fi, pirkanviesti.fi

Copyright © 2018  Pirkan Viesti -lehti, Kaikki oikeudet pidätetään.

Jos et halua uutiskirjettä enää jatkossa sähköpostiisi voit
poistaa oman osoitteesi uutiskirjejakelusta tästä.

"Jokainen meistä on maanpuolustaja"


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*