Mäntän Seudun Reserviläiset 70 vuotta juhlamarssi

Ajankohta: 12.07.2021

Mäntän Seudun Reserviläiset Ry täyttää 70 vuotta vuonna 2022. Juhlavuoden toteuttamiseksi järjestetään tukikampanijana juhlamarssi.

Viime vuonna saatujen kokemuksien perusteella myös tämä marssi toteutetaan etämarssina, ja marssi on mahdollista suorittaa kahtena eri ajankohtana 12.7.–19.7. tai 18.10. – 24.10.2021

Osallistuessasi etämarssille tuet tulevan juhlavuoden järjestelyjä. Marssin hinta 10 euroa/hlö. Tapahtumaa voi tukea myös ilman osallistumista.

Marssisarjoja on kaksi 50 km/viikko ja hieman raskaampi sarja 100 km/viikko. Päiväkohtaisia rajoja tai muita pakollisia kantamuksia ei etämarssilla vaadita. Marssin suorittaneet saavat hienon hihamerkin palkinnoksi suorituksestaan. Ne toimitetaan osallistujille tositteiden lähettämisen jälkeen.

Etämarssin suoritettuaan ja osallistumismaksun maksettuaan tulee suorituksesta lähettää tositteet sähköpostiin: msresry@gmail.com (esim. kuvakaappaus Sports Tracker- sovelluksen kartasta) Siitä tulee selvitä marssittu matka, ajankohta ja karttakuva. Päivämatkat voi kuvata erikseen ja liittää kaikki sähköpostiin. Lisätietoja ilmoittautumisesta löydät:

Kyseessä ei ole kilpailuhenkinen tapahtuma vaan liikunnan ilon tuottaminen ja omalla tavallaan madaltaa kynnystä reserviläisten liikkumiseen.

Mäntän seudun reserviläiset toivovat runsasta osanottoa tapahtumaan sekä liikunnan riemua.

Osallistumisohjeet ja ajankohdat marssin suorittamiseen löydät yhdistyksen verkkosivustolta: https://mantan-seudun-reservilaiset.reservilaisliitto.fi/

Teksti Juha Happonen ja Toni Tähtinen