Koulutusta, harjoituksia ja kilpailuja

Pirkanmaan Reservipiirien SRA-toimikunnan tavoitteena on järjestää SRA koulutusta, ohjattuja harjoituksia ja kilpailuja SRA-ampujille sekä tukea Pirkanmaan piirien SRA-ampujien kilpailutoimintaa. Koska toimikunnalla ei enää ole aseita käytettävissä lainaustarkoitukseen, on jokaisella oltava tarkoituksenmukaiset aseet itsellään. Tämä koskee myös toimikunnan järjestämien kurssien osallistujia. Lisää tietoa SRA:sta löytyy sivuilta www.sra-ammunta.fi

Vammalan Reserviläiset ry järjestää SRA-ampujan kursseja Sastamalassa
Kesäkuun kurssi 29.5
Elokuun kurssi 7.8
Lokakuun kurssi 16.10

Teoriaosion suoritus koronaturvallisesti Teams etäkoulutuksena.
Käytännön ammunnat pienryhmissä tämän jälkeen erikseen sovittavina
päivinä ja aikoina.
Järjestäjän kalustoa käytettävissä erikseen sovittaessa.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: sra.sastamala(at)gmail.com

****
PIRKANMAAN RESERVIPIIRIEN SRA – MESTARUUSKILPAILU 19.6.2021

KILPAILUKUTSU

Pirkanmaan Reservipiirien SRA- mestaruuskilpailu järjestetään Matinsuon ampumakeskuksessa Sastamalassa lauantaina 19.6.2021. Kilpailu on samalla Pirkanmaan Reservipiirien joukkueiden karsintakilpailu vuoden 2021 SRA SM-kilpailuun ( jos pidetään). Pääkilpailuun otetaan enintään 45 ampujaa. Ilmoittautuminen aukeaa la 15.5.2021 klo 18 https://shootnscoreit.com/ sivun kautta ja sulkeutuu 30.5. klo 24.00, minkä jälkeen vapaaksi jääneet paikat vapautuvat Pirkanmaan Res piirien ulkopuolisille ampujille ilmoittautumisjärjestyksessä. 

PÄÄKILPAILU

Ilmoittautuminen on klo 12.15-12.45 kilpailutoimistolla. Ilmoittautumisen yhteydessä on esitettävä res. järjestön jäsenkortti, sra- ampujakortti ja todistus voimassa olevasta vakuutusturvasta ( joko Reserviläisten Ampumaturva tai SAL:n kilpailulisenssi ). Ilmoittautumisen jälkeen kilpailija siirtyy aloitusrastilleen ja ampuminen alkaa noin klo 13.00. Asetarkastus suoritetaan aloitusrastilla.

Kilpailussa palkitaan 3 parasta luokissa avoin ja vakio. Sarjoissa TST, naiset (lady ) ja Y50 avoin ja vakio lasketaan samalle listalle ja palkitaan mikäli luokassa /sarjassa on vähintään 5 osallistujaa.

TOIMITSIJAKILPAILU

Kilpailua ennen 18.6-19.6 tarvitaan vapaaehtoisia stage- rakentajia, SRA tuomareita, kirjureita ja paikkareita!!!!!!

Alustavan aikataulun mukaan toimitsijakilpailu ammutaan la 19.6. klo 9-12, eli ennen pääkilpailua. Toimitsijoiden ilmoittautuminen kilpailutoimistolla viimeistään klo 7.00. Toimitsijakilpailuun otetaan enintään 25 ampujaa.  

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen ja ryhmävalinta tehdään https://shootnscoreit.com/ sivun kautta. https://shootnscoreit.com/event/22/12649/

Ilmoittautuessa pitää antaa seuraavat tiedot:
– Ampujan nimi
– Res. yhdistys tai kilta
– Luokka: Avoin (open), Vakio (standard)
– Sarja: Avoin, Vakio, Y50 ( senior), TST ja Naiset (lady) 
– Ilmoittaudutko pääkilpailuun ( main-match) vai toimitsijakilpailuun (pre-match)
Jos ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, lisätietoja/ohjeita voi kysyä osoitteesta:
mika.saarela (at) element.com

MAKSUT

Pääkilpailu 30€, mikä maksetaan paikanpäällä ( tasaraha ).
Toimitsijakilpailu 0€

RASTIT

Pirkanmaan SRA 2021 rastikuvaukset tulevat shootnscoreit.comiin Pirkanmaan SRA-Mestaruuskilpailu 2021 Stage- osioon 14.6.2021 mennessä.

Kilpailussa on 5 rastia ( 3 kiväärirastia, 1 pistoolirasti ja 1 haulikkorasti).
Minimi laukaisumäärä: kiväärillä 76, pistoolilla 24 ja haulikolla 14.

Ampumaetäisyydet 5-75m
Kilpailun johtaja: Mika Saarela
Ratamestari: Juha Aromäki

Koronatilanteesta johtuen vältämme yhteiskokoontumisia kisan aikana. Jos tunnet olevasi kipeä, ilmoita kilpailunjohtajalle heti peruutuksesta. Maskin käyttö on suositeltavaa alueella liikkuessa ja odotellessa omaa suoritusta.

TERVETULOA!
Pirkanmaan SRA-toimikunta