Ajankohtaista

Pirkanmaan reserviläispiirin Satakunnan lennoston ampumaratojen kulkukortit vuodelle 2024

Vuoden 2024 vuositarrat on jaettu päävalvojakopille. Vuoden 2023 tarra on voimassa maaliskuun loppuun saakka, mutta 1.4. alkaen pääsee radalle vain tuoreella, iloisen keltaisella ”2024” tarralla varustetulla kortilla. Muista noutaa omasi päävalvojakopilta.

Reserviläispiirin kulkuluvat lennoston radoille

Reserviläispiirin toukokuussa haetut lennoston kulkukortit löytyvät päävalvojan kopilta piirin lippaasta.

****

OSMONMÄEN SISÄAMPUMARATA

9-millisvuoro Osmonmäen ampumaradalla on käytössä talvikaudella lauantaisin klo 14–17. Vuoroa hallinnoi nykyään TRes, mutta Pirkanmaan reservipiirien paikallisyhdistysten jäsenet voivat käydä vuorolla vanhaan malliin omakustannushintaan.

AMPUMAPÄIVÄKIRJA

Pirkanmaan Reservipiirien Ampumatoimikunnan kehittämä helposti skannattava ja sähköpostitettava ampumapäiväkirja – tulosta ja täytä tästä linkistä!

SATAKUNNAN LENNOSTON AMPUMARADAT

1.4.2021 alkaen Satakunnan Lennoston ampumaratojen ampuma- ja valvojakorteissa tulee olla vuositarra ammuntaoikeuden osoittamiseksi.

RESERVILÄISPIIRI: Reserviläispiirin ampuja-/valvojakorttien 2023 tarroja löytyy lennoston radalta päävalvojakopista sekä toimistolta. Kun haet tarran, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen juha.moijanen(a)pp.inet.fi. Toimiston yhteystiedot löydät tästä, aukiolo kannattaa varmistaa soittamalla etukäteen.

RESERVIUPSEERIPIIRI: Reserviupseeripiirin kortit ja vuoden 2023 vuositarrat ovat noudettavissa Reservipiirien toimistolla. Toimiston yhteystiedot löydät tästä, ainakin jos tulet pidemmästä matkasta kannattaa aukiolo varmistaa soittamalla etukäteen.

Henkilöllisyys tulee pystyä osoittamaan korttia noudettaessa. Jos olet tilannut erityyppisen kortin tälle vuodelle, on vanha palautettava uutta noudettaessa. Vanhat kortit käyvät toistaiseksi.

Keskity-tähtää ja laukaise.

YHDISTYKSILLE

Puolustusvoimien ampumataulua n:o 4 vastaavaa taulua on ajoittain vaikeaa saada hankittua. Pirkanmaan reservipiirien ampumatoimikunta on siksi hankkinut niitä jonkin verran varastoon piirien jäsenyhdistysten akuuttia tarvetta varten. Tarvitsijat voivat ottaa yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan, vesa.valkama(a)pp.inet.fi