Ajankohtaista

Lokakuussa ja sitä ennen tilatut Satakunnan Lennoston ampumaratojen ampuja- ja valvojakortit ovat nyt saatavissa Reserviläistoimistolla (Väinölänkatu 2) vuoden 2021 maaliskuuhun asti. Toimiston yhteystiedot löydät tästä aukiolo kannattaa varmistaa soittamalla etukäteen. Myös vielä noutamattomat viimevuotiset kortit ovat samassa paikassa saatavilla.

Henkilöllisyys tulee pystyä osoittamaan korttia noudettaessa. Jos olet tilannut erityyppisen kortin tälle vuodelle, on vanha syytä palauttaa uutta noudettaessa. Vanhat kortit käyvät toistaiseksi.

RESERVILÄISPIIRIN AMPUJAKORTIT: Reserviläistoimistolla  on noin kaksisataa hakematonta Pirkanmaan reserviläispiirin (yhdistyksillä ei ole omia kortteja) ampujakorttia. Poistamme joulukuun puolivälissä kaikki vanhat hakemattomat kortit (poislukien 2020 loppuvuodesta haetut), tarkemmat tiedot tästä Ampumaratavuorot sivulla.

Osmonkallion vuoro toistaiseksi tauolla remontin vuoksi. Aikataulusta ei ole vielä tietoa.

KILPAILUKUTSUT

Huomioithan että COVID19 tilanne voi vaikuttaa kilpailujen järjestämiseen.

Keskity-tähtää ja laukaise.

YHDISTYKSILLE

Puolustusvoimien ampumataulua n:o 4 vastaavaa taulua on ajoittain vaikeaa saada hankittua. Pirkanmaan reservipiirien ampumatoimikunta on siksi hankkinut niitä jonkin verran varastoon piirien jäsenyhdistysten akuuttia tarvetta varten. Tarvitsijat voivat ottaa yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan, vesa.valkama@pp.inet.fi.