Ajankohtaista

OSMONMÄEN SISÄAMPUMARATA

Pirkanmaan reservipiirien 9-millisvuoro Osmonmäen ampumaradalla on käytössä jälleen talvikaudella lauantaisin klo 14-17.

AMPUMAPÄIVÄKIRJA

Pirkanmaan Reservipiirien Ampumatoimikunnan kehittämä helposti skannattava ja sähköpostitettava ampumapäiväkirja – tulosta ja täytä tästä linkistä!

SATAKUNNAN LENNOSTON AMPUMARADAT

Valvojakurssi järjestetään uusille valvojakortillisille 18.11.2021 klo 18.00 piiritoimistolla (Väinölänkatu 2). Lisätiedot ja ilmoittautuminen 15.11. mennessä juha.moijanen(a)pp.inet.fi. Mukaan mahtuu maksimissaan 25 osallistujaa.

1.4.2021 alkaen Satakunnan Lennoston ampumaratojen ampuma- ja valvojakorteissa tulee olla vuositarra ammuntaoikeuden osoittamiseksi.

RESERVILÄISPIIRI: Lokakuussa ja sitä ennen tilatut Satakunnan lennoston ampumaratojen ampuja- ja valvojakortit ovat nyt saatavissa Reserviläistoimistolla (Väinölänkatu 2) vuoden 2021 huhtikuun alkuun asti. Ampumakorttitarroja saatavana reststolta ja lennostonradalta päävalvojan kopista. Tarran voi ottaa kopilta myös 1.4. jälkeenkin, radalle tullessaan. Kun haet tarran ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen juha.moijanen(a)pp.inet.fi. Toimiston yhteystiedot löydät tästä, aukiolo kannattaa varmistaa soittamalla etukäteen.

RESERVIUPSEERIPIIRI: Reserviupseeripiirin kortit ovat Reservipiirien toimistolla. Toimiston yhteystiedot löydät tästä, aukiolo kannattaa varmistaa soittamalla etukäteen.

Henkilöllisyys tulee pystyä osoittamaan korttia noudettaessa. Jos olet tilannut erityyppisen kortin tälle vuodelle, on vanha palautettava uutta noudettaessa. Vanhat kortit käyvät toistaiseksi.

Keskity-tähtää ja laukaise.

YHDISTYKSILLE

Puolustusvoimien ampumataulua n:o 4 vastaavaa taulua on ajoittain vaikeaa saada hankittua. Pirkanmaan reservipiirien ampumatoimikunta on siksi hankkinut niitä jonkin verran varastoon piirien jäsenyhdistysten akuuttia tarvetta varten. Tarvitsijat voivat ottaa yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan, vesa.valkama(a)pp.inet.fi