Ajankohtaista

Talvella tilatut Satakunnan Lennoston ampumaratojen ampuja- ja valvojakortit ovat nyt saatavissa ampumaradan päävalvojankopista henkilöllisyyden osoittamista vastaan. Myös vielä noutamattomat viimevuotiset kortit ovat samassa paikassa saatavilla. Jos olet tilannut erityyppisen kortin tälle vuodelle, on vanha syytä palauttaa uutta noudettaessa. Vanhat kortit käyvät toistaiseksi.

Osmonkallion vuoro toistaiseksi tauolla remontin vuoksi. Aikataulusta ei ole vielä tietoa.

KILPAILUKUTSUT

Reservipiirien loput vuoden 2020 mestaruuskilpailuista on peruutettu.

Reservin mestaruuskilpailut järjestetään 21.-23.8.2020 jaetusti Hollolassa ja Tyrrissä: Kutsu

Ilmoittautumiset 26.7. mennessä Juhalle: juha.moijanen@pp.inet.fi Ampumatoimikunnan asiantuntijaraati karsii tarvittaessa osallistujia, koska normaalisti karsintakilpailuina toimivat piirien mestaruuskilpailut jouduttiin koronaepidemian takia peruuttamaan.

Huom! Ilmoittautumiset ovat sitovia, eli poisjäänti 26.7. jälkeen vain lääkärintodistuksen perusteella tai piireille koituvat ylimääräiset kustannukset maksamalla.

Keskity-tähtää ja laukaise.

YHDISTYKSILLE

Puolustusvoimien ampumataulua n:o 4 vastaavaa taulua on ajoittain vaikeaa saada hankittua. Pirkanmaan reservipiirien ampumatoimikunta on siksi hankkinut niitä jonkin verran varastoon piirien jäsenyhdistysten akuuttia tarvetta varten. Tarvitsijat voivat ottaa yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan, vesa.valkama@pp.inet.fi.