*|MC:SUBJECT|*

PIRKAN VIESTI UUTISKIRJE 5/2018

Joulutulet tuovat joulumielen!
 

Joulutulet syttyvät jälleen tällä viikolla eri puolilla Suomea.  Reserviläisliiton lanseeraamasta Joulutulet -tapahtumasta onkin tullut jo perinne. Joulutulet virittävät meidät joulun tunnelmaan ja tulille kokoonnutaan koko perheen voimin. Myös Pirkanmaalla monet yhdistykset ovat järjestämässä joulutulitapahtumia. Mukana järjestelyissä ovat usein myös seurakunnat.
Tähän kirjeeseen on koottu menovinkit Pirkanmaan alueen joulutulitapahtumista jotka Pirkan Viestin toimituksella on tiedossaan.

TAMPEREEN JOULUTULET MESSUKYLÄSSÄ 13.12. KLO 18-20

Tule mukaan tunnelmalliseen joulutulitapahtumaan Messukylän vanhalle harmaakivikirkolle. Puhujana tilaisuudessa on kenttärovasti Kari Mannermaa. Varaathan lämmintä vaatetta yllesi sillä  kirkossa ei ole lämmitystä. Keskiaikainen harmaakivikirkko on Tampereen vanhin rakennus. Osoite: Kivikirkontie 2.

Tilaisuuden järjestävät: Tampereen Reserviläiset ry ja Tampereen Seudun Reserviläisnaiset ry

PERINTEISET JOULUTULET KANGASALLA 14.12. KLO 19 - 21

Kangasalan reservijärjestöjen perinteinen Joulutulitapahtuma järjestetään jälleen Liuksialan kappelin maastossa. Tarjolla joulun sanomaa, glögiä ja makkaran paistoa. Myös joulupukki vierailee tulilla pikku paketteineen. Mahdollisuus tutustua historialliseen Liuksialan kappeliin. Opastulet Kaarina Maununtyttärentieltä.

Tilaisuuden järjestävät: Kangasalan Reserviupseerikerho ja Kangasalan Res. aliupseerit-reserviläiset, Kangasalan seurakunta ja Liuksialan kartano

Kaikki ovat perheineen ja ystävineen Lämpimästi tervetulleita!

JOULUTULET PÄLKÄNEELLÄ 15.12. KLO 17.30 alkaen

Tunnelmalliset Joulutulet Syrjänharjun tutussa supassa syttyvät jälleen. Tapahtuman järjestävät yhdessä Pälkäneen reserviläisjärjestöt ja seurakunta nyt jo 24. kerran. Joulutulet ovat koko perheen juhla – moni isä ja äiti on itsekin ollut lapsena mukana tulilla. Jouluevankeliumin lukee Tuomo Iivonen ja joulupuheen pitää Seppo Korkeila. Mukana on myös Korsukööri ja tietenkin yhteislaulua.

Ohjelman jälkeen on vuorossa ilmaista makkara- ja mehutarjoilua, paistokeppien kanssa on makkaroita mukava itse grillata.

Ohje tulille saapumiseen: Nuijan mäeltä alkaen tullaan ylös vesitornille – tulet ja jätkänkynttilät ohjaavat tornilta parin sadan metrin päässä olevaan suppaan.  Autoilla näkötornin paikoitukseen ajavien on hyvä tulla ajoissa ja ajaa varovasti – harjutiellä on paljon jalankulkijoita ja lapsiperheitä.

Lämpimästi Tervetuloa Pälkäneen joulutulien loisteeseen!

JOULUTULET LEMPÄÄLÄSSÄ 16.12. KLO 18.30

Kaikille avoimet Joulutulet Lempäälässä Saarikonmäen laavulla.
Osoite: Saarikonmäen laavu, Heposuontie 117, Lempäälä.

Ohjelmaa sekä mehua ja makkaranpaistoa!

Lämpimästi Tervetuloa!

Tilaisuuden järjestävät: Lempäälän Reserviläiset ry ja Lempäälän Seudun Eskadroona

Vuoden viimeinen 24 -sivuinen Pirkan Viesti -lehti 4/2018 on jo oikolukuvaiheessa ja se kolahtaa postilaatikkoosi 20. joulukuuta. Vuoden viimeiseen uutiskirjeeseen ehdit toimittaa materiaalia vielä 20.12. asti. Yhdistysten itsenäisyyspäivän ja joulutulien materiaali olisi erityisen toivottua.

Iloista joulunodotusta kaikille!
päätoimittaja Sirkka
 

Liity myös Pirkan Viestin Facebook ja Instagram -sivujen seuraajiin!

Alla olevista linkeistä pääset suoraan sivustoille.
Pirkan Viesti-lehden uutiskirjeet ovat viestintäkanava, jolla Pirkanmaan reservipiirit tiedottaa ajankohtaisista asioista nopeasti ja tehokkaasti. Niiden jakeluun voi liittyä kuka tahansa.

Pirkanmaan reservipiirit | Väinölänkatu 2, 33100 TAMPERE
Pirkan Viesti -lehti, päätoimittaja Sirkka Ojala | Puh. +358 50 368 8460 | S-posti: pirkanviesti@gmail.com tai sirkka.ojala@pirkanviesti.fi, pirkanviesti.fi

Copyright © 2018  Pirkan Viesti -lehti, Kaikki oikeudet pidätetään.

Jos et halua uutiskirjettä enää jatkossa sähköpostiisi voit
poistaa oman osoitteesi uutiskirjejakelusta tästä.

"Jokainen meistä on maanpuolustaja"


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*