*|MC:SUBJECT|*

PIRKAN VIESTI UUTISKIRJE 6/2019

JOULUTULET TUOVAT JOULUN TUNNELMAN

Yhdistysten jo perinteeksi muodostuneet joulutulitapahtumat virittävät meidät jälleen joulun tunnelmaan. Tähän kirjeeseen on koottu menovinkit Pirkanmaan alueen joulutulitapahtumista jotka Pirkan Viestin toimituksella on tiedossaan.

Virtain joulutulitapahtuma keskiviikkona 11.12. klo 18 Rantapuistossa.

Kangasalan joulutulitapahtuma perjantaina 13.12. klo 19-21 Liuksialan kappelin maastossa. 

Joulutulet Lempäälässä sunnuntaina 22.12. klo 18

Kaikille avoimet Joulutulet Lempäälän Saarikonmäen Laavulla

sunnuntaina 22.12.2019 klo 18.00.
Osoite: Saarikonmäen laavu, Heposuontie 117, Lempäälä
– ohjelmaa, mehua ja makkaranpaistoa

Tervetuloa!
Järjestäjinä: Lempäälän Reserviläiset ry ja
Lempäälän Seudun Eskadroona

TURPO -TIETOKILPAILU SAI ARVOKKAAN KIERTOPALKINNON

Pirkanmaan Reservipiirien Henkisen maanpuolustuksen toimikunta järjesti TURPO -tietokilpailu jo 13. kerran. Marraskuun 14. päivä matkattiin joukolla Sastamalaan Herra Hakkaraisen maisemiin, jossa vieraanvaraisena isäntäkouluna toimi Vammalan lukio. Kilpailu järjestettiin jälleen MPK:n Tampereen koulutuspaikan kurssina. Kilpailussa oli tänä vuonna mukana 15 lukiota.

Kilpailua oli seuraamassa myös Risto Ryti -seuran hallintoneuvoston jäsen, pastori Hannu Salonoja, joka luovutti kilpailulle  arvokkaan kiertopalkinnon Risto Ryti -mitalin. TURPO -tietokilpailulle lahjoitetun mitalin on suunnitellut taiteilija Raimo Heimo. Mitali on julkistettu vuonna 1994. Toimikunta pitää Risto Ryti seuran kilpailulle luovuttamaa kiertopalkintoa erittäin suuressa arvossa ja myös arvostuksen osoituksena sille pitkäjänteiselle työlle, jota toimikunta on tehnyt kilpailun hyväksi jo yli kolmentoista vuoden ajan.

Kilpailu oli aika tasaväkinen, mutta selkeän kilpailun voiton vei  tällä kertaa Tampereen klassillisen lukion joukkue 16 pisteellä. Elisenvaaran lukion joukkue sijoittui toiseksi ja kolmanneksi tuli Kalevan lukion joukkue. Kolmelle ensimmäiselle joukkueelle luovutettiin perinteisesti puolustusvoimien plaketit ja voittajajoukkue sai myös rahapalkinnon. 
Lue lisää joulukuun Pirkan Viesti-lehdestä. Kuvat ja teksti: Sirkka Ojala 
Tampereen Klassillisen lukion voittajajoukkueessa kilpailivat (vasemmalta) Matias Tuominen, Jere Tuononen ja Joonatan Neva.

TUNNELMALLISET JOULUTULET MESSUKYLÄSSÄ

Tampereen Seudun Reserviläisnaiset järjesti itsenäisyyspäivän aattona tunnelmallisen  joulutulitapahtuman Messukylässä. Lue lisää pirkanviesti.fi -sivustolta tästä linkistä
Kuva: Raimo Ojala.

TAMPERE SAI TOIMIA PARAATIKAUPUNKINA

Itsenäisyyspäivää vietettiin Tampereella Puolustusvoimain valtakunnallisen paraatin merkeissä. Sateinen sää ei vähentänyt yleisöä sillä paraatia seuraamaan saapui 30 000 innokasta katsojaa. Paraatijoukkoihin osallistui myös runsaasti piiriemme jäsenyhdistysten jäseniä. Maanpuolustusjärjestöjen komeaa 30 lipun lippulinnaan johti Pirkanmaan Reserviupseeripiirin puheenjohtaja Mikko HörkköLue lisää joulukuun Pirkan Viesti-lehdestä.
Kuva Maanpuolustusjärjestöjen lippulinnasta: Raimo Ojala.
Pirkan Viestin uutiskirjeeseen, paperilehteen ja verkkosivustolle tulevaa materiaalia voit toimittaa osoitteisiin: pirkanviesti@gmail.com tai sirkka.ojala@gmail.com

Vuoden viimeinen Pirkan Viesti-lehti kolahtaa postilaatikkoon 20. joulukuuta. Lehdessä on viime vuoden tapaan mukana omalla aukeamallaan myös TaKoRU:n Ressu-lehti.
 

Tunnelmallista joulun aikaa!
Edelleen valkeaa lumipeitettä odottaen,
päätoimittaja Sirkka

 

Liity myös Pirkan Viestin Facebook ja Instagram -sivujen seuraajiin!

Alla olevista linkeistä pääset suoraan sivustoille.
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website
Pirkan Viesti-lehden uutiskirjeet ovat viestintäkanava, jolla Pirkanmaan reservipiirit tiedottaa ajankohtaisista asioista nopeasti ja tehokkaasti. Niiden jakeluun voi liittyä kuka tahansa.

Pirkanmaan reservipiirit | Väinölänkatu 2, 33100 TAMPERE
Pirkan Viesti -lehti, päätoimittaja Sirkka Ojala | Puh. +358 50 368 8460 | S-posti: pirkanviesti@gmail.com tai sirkka.ojala@pirkanviesti.fi, lehden verkkosivusto: pirkanviesti.fi

Copyright © 2019  Pirkan Viesti-lehti, Kaikki oikeudet pidätetään.

Jos et halua uutiskirjettä enää jatkossa sähköpostiisi voit
poistaa oman osoitteesi uutiskirjejakelusta tästä.

"Jokainen meistä on maanpuolustaja"


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*