Tervetuloa mukaan toimintaamme

Tämä pirkanviesti.fi -sivusto on Pirkanmaan Reserviupseeripiirin, Pirkanmaan Reserviläispiirin sekä Maanpuolustusnaisten Liiton Pirkanmaan Piirin yhteinen tiedotuskanava. Tältä sivustolta löydät myös uutiskirjeemme sekä Pirkan Viesti-lehden.
Piirien jäsenyhdistyksissä on yli 7000 jäsentä. Jäsenyhdistyksiä on lähes kaikilla Pirkanmaan alueen paikkakunnilla.
Piireillämme on useita toimintamuotoja, joista tärkeimpiä ovat ammunta, maastotoiminta, urheilu- ja liikunta sekä maanpuolustustahdon ja -tietämyksen ylläpitämiseen tähtäävä työ.

Lisäksi järjestetään erilaisia opiskelu-, esitelmä ja juhlatilaisuuksia, retkeilytoimintaa, urheiluammuntaa, erilaista kuntoilu- ja kilpailutapahtumia sekä muuta maanpuolustusedellytyksiä vahvistavaa toimintaa.

Piirillä on toimikuntia eri toimintamuodoille. Toimikunnat ovat pääosin piirien yhteisiä. Toimikuntien tehtävänä on  järjestää ja tukea yhdistysten tapahtumia sekä markkinoida kentälle erilaisia toimintamuotoja, esimerkiksi maastotaitoja ja ammuntaa.

Kasvavaan joukkoomme voit liittyä paikkakunnallasi toimivan  jäsenyhdistyksen kautta. Lisätietoa piirien jäsenyhdistyksistä löydät alla olevista linkeistä.
Reserviupseeripiirin jäsenyhdistykset
Reserviläispiirin jäsenyhdistykset
Maanpuolustusnaisten Liiton Pirkanmaan Piirin jäsenyhdistykset

Tärkein jäsenetu on, että pääset osallistumaan monipuolisiin tapahtumiin. Tarjolla on erilaisten taitojen harjaantumista, tietojen sekä kokemusten karttumista sekä lisäksi saat myös uusia samanhenkisiä ystäviä. Jäsenenä pääset hyödyntämään myös liittojen ja jäsenyhdistysten taloudellisia etuja. Lisäksi saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Pirkan Viesti-lehden sekä valtakunnallisen Reserviläinen-lehden.