SRA-harjoitusvuorot kaudella 2024

(Päivitetty 17.3.2024)

SRA-harjoitusvuorot ovat yleensä torstaisin klo 16 – 20 Satakunnan Lennoston toimintaradalla. Vuoroilla ammutaan johdetusti huhtikuusta syyskuun loppuun asti kelien mukaan.

SRA-harjoituksiin osallistujilla tulee olla ampuja/valvojakortti, SRA-ampujakortti ja voimassaoleva ampumaharrastusvakuutus. Tällaiseksi katsotaan SAL:n kilpailulisenssi tai Toimintaturva (RES), RUL Plus (RU). Ilman voimassaolevaa vakuutusta ei saa ampua!

Ampuja/valvojakortti tarkistetaan päävalvojan toimesta, muut kortit/tulosteet on esitettävä pyydettäessä SRA-vuoron valvojille.

SRA-statuksen voit todistaa muovisella SRA-kortilla, RUL/RES -jäsenkortilla jossa SRA ID tai SRA-rekisterin tulosteella (SRA tiedot -välilehden tiedot, jossa näkyy Jäsentiedot ja Ampujanumero, Ampujaluokka jne).

Harjoitusvuoroista ilmoitetaan Whatsapp-ryhmässä, johon pääset lähettämällä sähköpostia pirkanreservinsra (at) gmail.com.

Yhdistyksillä on yleensä laina-aseita ja patruunoita, kysy etukäteen omasta yhdistyksestäsi ja varmista että yhdistyksen edustaja tuo laina-aseita paikalle SRA-harjoitusvuorolle.

Lisäohjeita harjoituksiin tuleville.