SRA-harjoitusvuorot kaudella 2019

(Päivitetty 19.9.2019)

SRA-harjoitusvuorot ovat torstaisin klo 16 – 20 Satakunnan Lennoston toimintaradalla ja 300 metrin ampumaradoilla. Vuoroilla ammutaan johdetusti huhtikuusta syyskuun loppuun asti kelien mukaan.

HUOM! Uuden tiedon johdosta SRA toimikunta määrää seuravaa:

  1. Onnettomuudessa käytetty kotelotyyppi asetetaan pysyvään käyttökieltoon. Näitä koteloita ovat Lock Block tai Lock Sport -lukitusta käyttävät kotelot kuten Dasta 720,730,740 ja 750. Tarkennukset tullaan antamaan teknisessä liitteessä.
  2. Muut pistoolikotelot, joissa lukitus avataan etusormella (kuten IMI ja Serpa) asetetaan käyttökieltoon siirtymäajan jälkeen 1.1.2020. Näitä koteloita voi käyttää siirtymäajan ajan rajoitetusti niin että asetta ei saa koteloida ladattuna vaan ainoastaan lipas kiinnitettynä.

Lisätietoa asiasta: https://resul.fi/sra/sra-toimikunnan-paivitetty-ohjeistus-pistoolinkoteloista/

SRA-harjoituksiin osallistujilla tulee olla suoritettuna SRA-ampujakortti, mikä on valvojan pyynnöstä esitettävä paikan päällä. Tämän lisäksi kaikilla on oltava voimassaoleva ampumaharrastusvakuutus. Tällaiseksi katsotaan SAL:n kilpailulisenssi tai reserviläisten Ampumaturva. Vakuutuskortti tai kuitti maksusta on esitettävä pyydettäessä. Ilman voimassaolevaa vakuutusta ei saa ampua!

Ampumaohjelmaan voi tulla muutoksia hyvin pienellä varoitusajalla kesken kautta, joten on varminta tarkistaa näiltä sivuilta aina ennen harjoitusvuoroille osallistumista, onko ohjelmaan tullut muutoksia.

PÄIVÄVALVOJAASEHUOM
kiv/pist.