Ilma-aseratavuoro

Pirkanmaan reservipiirien ilma-asevuoro 21.9.2020 alkaen Nokian Seudun Ampujat r.y.:n (NoSA) Nokian Portin ilma-aseradalla, Pirkkalaistie 3, tiistaisin klo 18-20. Kuittaukset käynneistä reservipiirien vihkoon.

SATAKUNNAN LENNOSTON RADAT

Satakunnan Lennoston ratavuoroja otetaan jälleen käyttöön 18.5.2020 alkaen. Radoille pääsevät vain ampuja- ja valvojakorttien haltijat sekä heidän harvat vieraansa. Tarkempia ohjeita löytyy TASERA:n sivuilta: www.tasera.fi

Ampuja- ja valvojakortteja tilataan muutaman kerran vuodessa. Yhdistyksiltä tilauslistat on toimitettava TASERA:lle 31.1., 30.4., 31.7. ja 31.10. mennessä. Halukkaat ilmoittautukoot juha.moijanen@pp.inet.fi (RES) tai vesa.valkama@pp.inet.fi (RESUPS) hyvissä ajoin ennen ko. määräaikoja. Kortin tilanneille on mahdollista saatavuuden salliessa lainata yhdistyksen väliaikaiskortteja.

AMPUJAKORTTI Pirkanmaan reserviläispiirin jäsenet
Reserviläistoimistolla  on noin kaksisataa hakematonta Pirkanmaan reserviläispiirin (yhdistyksillä ei ole omia kortteja) ampujakorttia. Piiri joutuu maksamaan joka kortista 5€/v. Poistamme joulukuun puolivälissä kaikki vanhat hakemattomat kortit (poislukien 2020 loppuvuodesta haetut). Hae korttisi toimistolta (varmistus soitto ennen kuin haet) tai ilmoita Juha Moijaselle (juha.moijanen@tasera.fi), että haluat pitää korttisi ja hae se esimerkiksi huhtikuun alusta alkaen lennoston radalta ,Taseran päävalvojan kopilta. Toimiston yhteystiedot löydät täältä (aukiolo kannattaa varmistaa soittamalla).

Ratavuorot ja -käytännöt 1.3.2020 alkaen

Jos ratavalvoja vaihtuu kesken päivän, merkitään vaihdon kellonaika sekä uuden ja vanhan valvojan nimi radankäyttöilmoitukseen ja kumpikin henkilö vahvistaa vaihdon allekirjoituksellaan. Jos ammunnan kulusta on jotakin epäselvää, kaikissa kysymyksissä voi ja pitää kääntyä kulloisenkin valvojan puoleen. Kaikilla radoilla pitää muistaa kirjata käyntinsä ratavihkoon. Noudattamalla ratakohtaisia sekä valvojien ohjeita ja äärimmäistä varovaisuutta aseiden käsittelyssä luomme kaikille ammunnanharrastajille turvallisen ympäristön kehittää ja ylläpitää reserviläisille tärkeää ampumataitoa. Kaikkien ampujien olisi hyvä hankkia joko SAL-lisenssi tai RES-ampumavakuutus. Vakuutus on pakollinen, jos aiot osallistua kilpailuihin.

——————————————————————————–

Maalien sijoittaminen ja kiinnittäminen muualle kuin siihen tarkoitettuun paikkaan on EHDOTTOMASTI KIELLETTY!
Ratojen avaimet on noudettava ja palautettava Lennoston portille.
Avaimet luovutetaan vain Lennostoon ilmoitetuille ammunnan valvojille.

Ampujan tulee esittää valvojalle jäsenkorttinsa ja ilmoittaa tiedot aseestaan sekä laukausmäärät (ympäristöluvan tietovelvoitteita).
Ammunnan valvoja vastaa toiminnasta radalla ja hänen ohjeitaan on ehdottomasti noudatettava.

Lisätietoja: Juha Moijanen p. 0500 625246

Pohjois-Hämeen Ampujien ilma-aserata 

Peltokatu 6 D 2.krs,   Tampere. Ei ole toistaiseksi  käyttösopimusta

Yhdistysten ampumaratavuorot

Edellisten lisäksi on olemassa yhdistyskohtaisia sopimuksia ampumaratojen käytöstä. Näistä saa tarkempaa tietoa Pirkanmaan reserviläisyhdistysten toimihenkilöiltä ja/tai nettisivuilta.