Pirkanmaan reservipiirien ampumatoimikunta tiedottaa:

Pirkanmaan reservipiirien 9-millisvuoro Osmonmäen ampumaradalla talvikaudella lauantaisin klo 14–17. (osoite: Ainonkatu 2 ja maksullisia parkkipaikkoja löytyy mm. PMK:n talon sisäpihalta) Hinta 10 €/käynti ja maksu käteisellä, mieluiten tasaraha. Tauluja ja tarroja on. Myös kausikortti kevääksi 2022 on harkinnassa. Lisätietoa: tres.ampumaosasto(at)gmail.com

Ilma-aseratavuoro

Pirkanmaan reservipiirien ilma-asevuoro jatkuu kausille 2021 ja 2022 Nokian Seudun Ampujat r.y.:n (NoSA) Nokian Portin ilma-aseradalla, Pirkkalaistie 3, tiistaisin klo 18–20. Radalla on mahdollista lainata aseita, kuittaukset käynneistä reservipiirien vihkoon.

SATAKUNNAN LENNOSTON RADAT

Satakunnan Lennoston ampumaradoille pääsevät 1.4.2021 alkaen vain vuositarroilla varustettujen ampuja- ja valvojakorttien haltijat sekä heidän harvat vieraansa. Tarkempia ohjeita tarrojen noudosta löytyy Ammunan etusivulta ja yleisiä ohjeita TASERA:n sivuilta: www.tasera.fi

Ampuja- ja valvojakortteja tilataan muutaman kerran vuodessa. Yhdistyksiltä tilauslistat on toimitettava TASERA:lle 31.1., 30.4., 31.7. ja 31.10. mennessä. Halukkaat ilmoittautukoot juha.moijanen(a)pp.inet.fi (RES) tai vesa.valkama(a)pp.inet.fi (RESUPS) hyvissä ajoin ennen ko. määräaikoja. Kortin tilanneille on mahdollista saatavuuden salliessa lainata yhdistyksen väliaikaiskortteja.

Ratavuorot ja -käytännöt 1.3.2020 alkaen

Jos ratavalvoja vaihtuu kesken päivän, merkitään vaihdon kellonaika sekä uuden ja vanhan valvojan nimi radankäyttöilmoitukseen ja kumpikin henkilö vahvistaa vaihdon allekirjoituksellaan. Jos ammunnan kulusta on jotakin epäselvää, kaikissa kysymyksissä voi ja pitää kääntyä kulloisenkin valvojan puoleen. Kaikilla radoilla pitää muistaa kirjata käyntinsä ratavihkoon. Noudattamalla ratakohtaisia sekä valvojien ohjeita ja äärimmäistä varovaisuutta aseiden käsittelyssä luomme kaikille ammunnanharrastajille turvallisen ympäristön kehittää ja ylläpitää reserviläisille tärkeää ampumataitoa. Kaikkien ampujien olisi hyvä hankkia joko SAL-lisenssi tai ampumavakuutus (esimerkiksi RUL Plus jäsenyys tai reserviläisten toimintaturvamaksu).

Maalien sijoittaminen ja kiinnittäminen muualle kuin siihen tarkoitettuun paikkaan on EHDOTTOMASTI KIELLETTY!

Ampujan tulee esittää valvojalle jäsenkorttinsa ja ilmoittaa tiedot aseestaan sekä laukausmäärät (ympäristöluvan tietovelvoitteita).
Ammunnan valvoja vastaa toiminnasta radalla ja hänen ohjeitaan on ehdottomasti noudatettava.

Lisätietoja: Juha Moijanen p. 0500 625246

Osmonmäen sisäampumarata

Pirkanmaan reservipiirien 9-millisvuoro Osmonmäen ampumaradalla talvikaudella lauantaisin klo 14-17, sisäänkäynti Osmonpuistosta Ainonkatu 2 kohdalta. Ratamaksussa – 10 €/kerta – pyritään kustannusvastaavuuteen, maksu käteisellä paikan päällä. Ampumaradalta löytyvät taulut käyttäjille. Kausikorttia kevääksi 2022 harkitaan.

Pohjois-Hämeen Ampujien ilma-aserata 

Ratavuoro on lopetettu 2019.

Yhdistysten ampumaratavuorot

Edellisten lisäksi on olemassa yhdistyskohtaisia sopimuksia ampumaratojen käytöstä. Näistä saa tarkempaa tietoa Pirkanmaan reserviläisyhdistysten toimihenkilöiltä ja/tai nettisivuilta.