Tule mukaan Pirkanmaan Reserviläispiirin toiminnan esittelywebinaariin!

Pirkanmaan Reserviläispiiri ry järjestää maanantaina 27.6.2022 klo 19 erityisesti uusille jäsenille suunnatun toiminnan esittelywebinaarin. Mukaan voivat toki liittyä jo pidempäänkin jäsenenä olleet.
Webinaarin aikana piirin toimikunnat esittelevät toimintaansa. Voit myös esittää kysymyksiä mukana oleville vastuuhenkilöille.

Aluksi Reserviläispiirin puheenjohtaja Jarno Lahtinen kertoo lyhyesti Pirkanmaan Reserviläispiiristä, joka on jäsenmäärältään Reserviläisliiton suurin piiri. Tämän jälkeen Reservipiirien toimikunnat esittelevät toimintaansa. Esittelyt kestävät kukin noin 10 minuuttia.

Saat tärkeää tietoa ampumaharrastuksesta, mm. miten pääset ampumaan Satakunnan lennoston radalle ja kuinka tilaat TASERAN ampujakortin. Millaista SRA-toimintaa ja kursseja piiri tarjoaa jne. Niin ikään piirien Maastotoimikunta kertoo toiminnastaan. Saat infoa myös Pirkan Viestin (pirkanviesti.fi) tiedotuskanavista ja Henkisen maanpuolustuksen toimikunnan työskentelystä. Lisäksi MPK piiripäällikkö Matti Eskola kertoo MPK:n kursseista ja myös Vapepan toiminnasta on lyhyt info.

https://tuni.zoom.us/j/66536331510

Mukaan pääset kopioimalla yllä olevan linkin verkkoselaimeen

Meeting ID: 665 3633 1510

Odotushuone (waiting room) on käytössä. Voit liittyä kello 18.50 alkaen.

Mukaan pääset myös selaimella eli omalle koneelleen ei tarvitse asentaa Zoomia.

Webinaarin materiaalit pääset lukemaan ja lataamaan alla olevista linkeistä

Pirkanmaan Reserviläispiirin ja toimikuntien esittelyt

MPK:n toiminnan esittely

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) esittely

Tervetuloa mukaan kuulemaan Pirkanmaan Reserviläispiirin ja Reservipiirien toimikuntien toiminnasta!