Vammalan seudun Maanpuolustusnaiset osallistuivat perjantaina 12. syyskuuta Sastamalan seurakunnan järjestämälle Lähetystorille omalla myynti- ja esittelyosastollaan.

Myytävänä oli itsenäisyyskynttilöitä, kortteja ja adresseja, joiden myyntituotto meni seurakunnan lähetystyön hyväksi. Lähetystorilla kävi useita satoja ihmisiä ja näin toiminta sai lukuisten henkilöiden huomion. Yhdistys esitteli samalla Maanpuolustusnaisten Liiton toimintaa että omia paikallisia toimintamuotojaan.

Tapahtuma jälkeen yhdistyksen puheenjohtaja Marja Koukku totesi, että on tärkeää  tehdä yhdistystämme sekä yleensäkin naisten vapaaehtoista maanpuolustustyötä tunnetuksi. Marjan mukaan kiinnostusta riitti ja yhdistys sai myös jo muutaman uuden  jäsenen. Yhdistys osallistuu jatkossakin samantapaisiin tapahtumiin ja tekee yhteistyötä paikallisten yhteisöjen kanssa.

vammalan maanpuolustusnaiset lahetystorilla

Vammalan seudun Maanpuolustusnaisten osasto Sastamalan seurakunnan Lähetystorilla. Kuvassa puheenjohtaja. Marja Koukku ja vierailemassa ollut piirin puheenjohtaja Marja Hirvonen.