Pirkanmaalla 4.6.2022 ylennettävien reserviläisten onnittelutilaisuutta saatiin viettää upeissa puitteissa Tampereen Raatihuoneella 1. kesäkuuta. Ylennettävien onnittelutilaisuuksia ei ole voitu järjestää koronapandemian vuoksi pariin viime vuoteen, joten tämä vielä lisäsi tapahtuman hohtoa entisestään. Tilaisuuteen osallistui yhteensä noin 130 henkilöä. Kutsuvieraiden ja ylennettävien joukossa oli myös useita Pirkanmaan Reservipiirien edustajia.

Aluetoimiston päällikkö everstiluutnantti Tommi Marttinen toi esiin puheessaan, että Pirkanmaalla ylennettiin 4.6. päivänmäärällä 331 reserviläistä. Heistä 84 reservin upseeria ja 247 aliupseeria ja miehistön jäsentä. Majuriksi ja sotilasmestariksi ylennettiin 3 reserviläistä. Kuva: Raimo Ojala.

Pirkanmaan aluetoimiston päällikkö kiitti puheessaan Pirkanmaan reserviläisten aktiivisuutta. Kuva: Sirkka Ojala.
Reservin aliupseereita ja miehistöä. Kuva: Sirkka Ojala.
Ylennettävän puheen tilaisuudessa piti majuriksi ylennyt Janne Kytö, Nokialta. Taustalla kapteeni Jokinen ja evl Tommi Marttinen aluetoimistosta. Kuva: Sirkka Ojala.
Kapteeni Jokinen luki kaikkien ylennettävien nimet. Ylentämiskirjan sai mukaansa tilaisuudesta poistuttaessa. Kuvassa ylennettäviä aliupseereita ja miehistön jäseniä sekä tilaisuuden kutsuvieraita. Kuva: Sirkka Ojala.
Ylennettyjä Reserviupseereita Raatihuoneella. Kuva: Raimo Ojala.
Raatihuoneen komean kristallikruunun alla. Kuva: Raimo Ojala.
Tarjottavana kahvin kanssa oli herkullisia Raatihuoneen leivoksia. Kuva: Sirkka Ojala.
Leppoisa rupatteluhetki kahvihetken päätteeksi aluetoimiston päällikkö evl Marttisen kanssa. Kuva: Sirkka Ojala.
Tilaisuuden kutsuvieraita Raatihuoneella kahvitettavina. Kuva: Sirkka Ojala.
Lämpimät onnittelut ylennetyille ja kiitokset Pirkanmaan aluetoimistolle, että saimme jälleen olla mukana hienossa tilaisuudessa!