SRA-toiminta

Pirkanmaan Reservipiirien SRA-toimikunnan tavoitteena on järjestää SRA koulutusta, ohjattuja harjoituksia ja kilpailuja SRA-ampujille sekä tukea Pirkanmaan piirien SRA-ampujien kilpailutoimintaa. Koska toimikunnalla ei enää ole aseita käytettävissä lainaustarkoitukseen, on jokaisella oltava tarkoituksenmukaiset aseet itsellään. Tämä koskee myös toimikunnan järjestämien kurssien osallistujia. Lisää tietoa SRA:sta löytyy sivuilta www.sra-ammunta.fi

SRA-ampujan kurssi 2018

SRA-Ampujakurssi
Alkaen 18.03.2018
Vammalan Reserviläiset järjestävät Sastamalan Matinsuolla pidettävän SRA-kurssin. Kurssi alkaa Sunnuntaina 18.3.2018. Tällöin teoriakurssi sekä sen päätteeksi teoriakoe. Kurssin hinta on 50€. Maksu sisältää teoriaopetuksen, teoriakokeen, kahvit, syötävää ja 1 ampumakoekerran sekä printatun koulutusmateriaalin.
Teoriakokeen läpäisyn jälkeen on mahdollista osallistua käytännön harjoituksiin VamRES harjoitusvuorojen ohessa. Omaa asetta omistamattomalle voidaan järjestää erillisiä ampumaharjoituksia ennen ampumakoetta. Ampumakoekertoja järjestetään useampia.SRA kortista Resul laskuttaa erikseen oman taksansa mukaisesti.

Kurssille tullessa on esitettävä RESUL jäsenliiton jäsenkortti ja Reserviläisen ampumaturva tai SAL kilpailulisenssi.

Jos haluat ilmoittautua kurssille tai lisätietoja niin lähetä email sra.sastamala(at)gmail.com. Tämän jälkeen saat ohjeet, jolla maksat ilmoittautumis-/kurssimaksun. Kurssipaikat täytetään nopeimmat ilmoittautujat saavat paikat systeemillä.

Päivitetty 5.3.2018