SRA-toiminta

Pirkanmaan Reservipiirien SRA-toimikunnan tavoitteena on järjestää SRA koulutusta, ohjattuja harjoituksia ja kilpailuja SRA-ampujille sekä tukea Pirkanmaan piirien SRA-ampujien kilpailutoimintaa. Koska toimikunnalla ei enää ole aseita käytettävissä lainaustarkoitukseen, on jokaisella oltava tarkoituksenmukaiset aseet itsellään. Tämä koskee myös toimikunnan järjestämien kurssien osallistujia. Lisää tietoa SRA:sta löytyy sivuilta www.sra-ammunta.fi

Pirkanmaan Reservipiirien SRA ampujan kurssi 2017

SRA-Ampujakurssi
11.6.2017 ja 17.6.2017
Tampere, PirkanmaaPirkanmaan Reservipiirien SRA-toimikunta järjestää Pirkanmaan Reservipiirien jäsenille suunnatun Sovelletun Reserviläisammunnan ampujakurssin. Teorialuento ja teoriakoe järjestetään sunnuntaina 11.6.2017 Tampereella ja ampumaharjoitukset lauantaina 17.6. Ampumatestit järjestetään Satakunnan Lennoston ampumaradoilla, myöhemmin sovittavina torstai-iltoina, viikkoharjoituksien yhteydessä. Kurssille osallistujilla on oltava aikaisempaa kokemusta pistooliammunnasta ja joko oma tai kurssikaverin lainaama SRA-sääntöjen mukainen pistooli, -kotelo ja kolme lipasta. Tämän lisäksi kaikilla osallistujilla tulee olla voimassaoleva SAL:n kilpailulisenssi tai reserviläisten Ampumaturva. Kurssin hinta on 40 €, minkä lisäksi RESUL laskuttaa myöhemmin 30 € suoritetusta SRA-ampujakortista. Lisätietoa ja ilmoittautumiset 4.6. mennessä: pirkanmaasra@gmail.com

PIRKANMAAN RESERVIPIIRIEN SRA-MESTARUUSKILPAILU 13.5.2017

KILPAILUKUTSU

Pirkanmaan Reservipiirien SRA-mestaruuskilpailu järjestetään Matinsuon ampumakeskuksessa Sastamalassa lauantaina 13.5.2017. Kilpailu on samalla Pirkanmaan reservipiirien joukkueiden karsintakilpailu vuoden 2017 SRA SM-kilpailuun. Pääkilpailuun otetaan enintään 42 ampujaa. Ilmoittautuminen aukeaa la 1.4.2017 klo 20.00 ja sulkeutuu pe 28.4. klo 20.00, minkä jälkeen vapaaksi jääneet paikat vapautuvat Pirkanmaan res.piirien ulkopuolisille ampujille ilmoittautumisjärjestyksessä.

PÄÄKILPAILU

Ilmoittautuminen ja asetarkastus on klo 12.15 – 12.45 kilpailutoimistolla. Asetarkastuksessa tarkastetaan kivääri. Ilmoittautumisen yhteydessä on esitettävä res.järjestön jäsenkortti, SRA-ampujakortti ja todistus voimassa olevasta vakuutusturvasta (joko Reserviläisten Ampumaturva tai SAL:n kilpailulisenssi). Kilpailijapuhuttelu on n. klo 12.50 ja ampuminen alkaa heti sen jälkeen.

Kilpailussa palkitaan 3 parasta luokissa avoin ja vakio, sekä sarjoissa Y50 (Y50 avoin ja vakio lasketaan samalle listalle) ja Naiset (lady). Mitallit jaetaan mikäli luokassa/sarjassa on vähintään 5 osallistujaa.

TOIMITSIJAKILPAILU

Kilpailuun tarvitaan vapaaehtoisia SRA tuomareita, kirjureita ja paikkareita!!!

Alustavan aikataulun mukaan toimitsijakilpailu ammutaan la 13.5. klo 9-12.30 eli ennen pääkilpailua. Toimitsijoiden ilmoittautuminen kilpailutoimistolla viimeistään klo 7.00. Toimitsijakilpailuun otetaan enintään 28 ampujaa.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen ja ryhmävalinta tehdään shootnscoreit.com-sivun kautta (linkki sivulle)

Jos ette ole käyttäneet shootnscoreit.com sivustoa aikaisemmin, niin rekisteröitykää ensin sivuston käyttäjäksi ja muistakaa omia tietojanne syötettäessä lisätä SRA ampujakortin numero ”SRA number”-kohtaan. Rekisteröinnin jälkeen menkää yllä mainitun ilmoittautumislinkin kautta kilpailun tietoihin ja rekisteröikää itsenne kilpailuun.

Ilmoittautuessa pitää antaa seuraavat tiedot:
– Ampujan nimi
– Res.yhdistys tai kilta
– Luokka: Avoin (open) tai Vakio (standard)
– Sarja: Y50 (senior), Naiset (lady)
– Ilmoittaudutko pääkilpailuun (main-match) vai toimitsijakilpailuun (pre-match)

Jos ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, lisätietoa/ohjeita voi kysyä osoitteesta pirkanmaasra@gmail.com

MAKSUT

Pääkilpailu: 20 €, mikä maksetaan paikan päällä (tasaraha).
Toimitsijakilpailu: 0 €

RASTIT

Pirkanmaa SRA 2017 rastikuvaukset.

Kilpailussa on 6 rastia (alustavasti 4 kiväärirastia, 1 pistoolirasti ja 1 pistooli- tai haulikkorasti)
Minimilaukausmäärä: kiväärillä 78, pistoolilla 20 ja haulikolla 8 (tai pistoolilla 28 ja haulikolla 0)
Ampumaetäisyydet: 5 – 100 metriä

Kilpailun johtaja: Mika Mäkinen
Ratamestari: Juha Aromäki

TERVETULOA!!!


Päivitetty 9.5.2017