Kuva: Reserviupseeriliitto

TULE KOKEILEMAAN TOIMINTA-AMMUNTAA PÄLKÄNEELLE!

Pälkäneen Reserviupseerikerho ja Kangasalan Reserviupseerikerho järjestävät toiminta-ammuntapäiviä Pälkäneellä lauantaisin seuraavasti: 4.5., 18.5., 1.6., 29.6.,13.7., 3.8., 24.8. ja 7.9. Ohjaus klo 13.30–14, ammunta klo 14–16, minkä jälkeen purku.

Sovellettu Reserviläisammunta eli SRA luokitellaan urheiluammunnaksi ja on myös hyväksytty peruste oman aseen hankintalupaan (myös ERVA). Toiminta-ammuntapäivillä voit harjoitella taitoja, joita vaaditaan SRA-ampumakokeessa. Perustaidot ampuma-aseiden turvallisesta käsittelystä edellytetään osallistujilta. Edellytetään, että on ampunut viime aikoina jossain johdetussa ammunnassa esim. Pälkäneen reserviläisten ammunnoissa ja osuu tauluun 25 m matkalta (pistooli) tai 100 m matkalta (kivääri). Ampumaturva/RUL Plus vakuutus oltava voimassa. Tilaisuuksissa saatavilla lainakalustoa ja patruunoita. Ammunnat sekä kiväärillä että pistoolilla. Tapahtumat avoimet kaikille Pirkanmaan reserviläispiirien jäsenille. Maksimi osallistujamäärä 15 hlöä / tapahtuma.

PAIKKA: Pälkäneen ampumarata (Ampumaradantie 4), kiväärirata.

MAKSUT: Ratamaksu: 1. krt maksuton, 2. krt yhteydessä ratamaksu 60 € (PRUK sekä PAUK jäsenille maksuton). Lainapanokset kulutuksen mukaan (MobilePay/käteinen paikan päällä).

ILMOITTAUTUMINEN: viimeistään 3 pv aikaisemmin ennen kutakin tapahtumapäivää, jotta osataan varata oikea määrä lainakalustoa ja ampumatarvikkeita. Ilmoittautuneille toimitetaan lisätietoja henkilökohtaisesti (varusteet, valmistautuminen, SRA-säännöt, muut ohjeet) ja tietopyyntölomake ennen tapahtumapäiviä. Jokainen ammuntatapahtuma järjestetään ohjattuna ja valvottuna ammuntana. Ammunnan johtajalla on oikeus harkintansa mukaan kieltää osallistuminen ammuntaan tai keskeyttää ammunta henkilön osalta, joka syyllistyy turvallisuusrikkomukseen SRA-sääntöjen mukaisesti.

ILMOITTAUTUMISET JA KYSYMYKSET: riku.rokala (at) gmail.com sekä tomi.maki1 (at) gmail.com