Valtakunnallinen pioneeri- ja suojelujotos RANNIKKO 2017

Ajankohta: 22.07.2017

JOTOSKUTSU

Pääkaupunkiseudun Pioneerikilta ry järjestää perinteisen, vuosittain järjestettävän valtakunnallisen Pioneeriaselajin Liitto ry:n pääkoulutustapahtuman, Pioneeri- ja suojelujotoksen. Jotos on kertausharjoitus, joka toteutetaan kilpailumuodossa. Jotos järjestetään 22.-23.7.2017 Syndalenissa, Uudenmaan Prikaatin tukemana.

Toivotamme tervetulleiksi kaikki reservin pioneerit ja suojelumiehet kamppailemaan RANNIKKO 2017 -jotoksen voitosta. Luvassa on haasteita, joiden avulla kerrataan jo opittua ja kenties opitaan jotain uutta. Tehtävät mittaavat pääosin aselajin sotilaallista tietämystä ja taitoa, mutta muutakin on luvassa. Kaikki tämä tapahtuu tietysti hyvän aselajihengen ja seuran puitteissa.

Partioiden (3-5 henkilöä) on ilmoittauduttava kirjallisesti 19.5.2017 kuluessa kilpailuorganisaatiolle: ismo.pajarinen(at)gmail.com

Ilmoittautumistiedoissa on oltava:
1. Joukkueen nimi, yhdistävä tekijä, taustayhteisö, kurssi (vast), joukkueen yhteyshenkilö
2. Kaikkien osalta täydellinen nimi: sukunimi, etunimet
3. Syntymäaika
4. Osoite
5. Sotilasarvo ja aselaji
6. Mahdolliset ruoka-aineyliherkkyydet
7. Matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite
8. Majoitus- /ruokailutarve 21.7.2016 saapuville kilpailijoille

Toimitsijoiksi kutsutaan tehtäviin halukkaita henkilöitä edellisvuosien tapaan. Toimitsijoiksi haluavien on ilmoittauduttava 19.5.2017 kuluessa kirjallisesti em. osoitteeseen ilmoittamalla kohtien 2-7 mukaiset tiedot sekä oman erityisosaamisensa.
Tapahtuma järjestetään puolustusvoimien vapaaehtoisena harjoituksena.
PIONK Uudenmaan Prikaatista tukee jotoksen järjestelyjä.

Toimitsijoiden tulee saapua paikalle 21.7.2017 klo 09.00 mennessä ja kilpailijoiden 22.7.2017 klo 09.00 mennessä. Kilpailijat ja toimitsijat varustetaan tarpeen mukaan kertausharjoitusohjeistuksen mukaan. Johtuen harjoituksen kutsuaikataulusta ilmoittautumisajan takaraja on ehdoton. Jälki-ilmoittautuneita emme pysty kutsumaan harjoitukseen.
Vierailijoilla on mahdollisuus tulla tutustumaan jotoksen kulkuun myöhemmin ilmoitettavan aikataulun mukaan. Halukkaat voivat ilmoittautua samaan sähköpostiosoitteeseen, otsikolla ”vieraaksi”.

Jotokseen liittyviä lisätietoja saatte: osoitteesta www.pioneerijotos.fi tai sähköpostitse allekirjoituksen osoitteesta.

Pääkaupunkiseudun Pioneerikilta ry
Mikael Tötterman
Puhelin 050 326 8791
e-mail: mt(at)mtcoy.fi