Toiminta ammuntaa Pälkäneellä

Ajankohta: 13.05.2023 klo: 13:30 – 16:00

Tule kokeilemaan toiminta-ammuntaa Pälkäneelle!

Pälkäneen Reserviupseerikerho ja Kangasalan Reserviupseerikerho järjestävät toiminta-ammuntapäiviä Pälkäneellä lauantaisin seuraavasti: 13.5., 27.5., 10.6., 17.6., 22.7., 5.8. ja 19.8.
Ohjaus klo 13.30–14, ammunta klo 14–16, minkä jälkeen purku.

Sovellettu Reserviläisammunta eli SRA luokitellaan urheiluammunnaksi ja on myös hyväksytty peruste oman aseen hankintalupaan (myös ERVA). Toiminta-ammuntapäivillä voit harjoitella taitoja, joita vaaditaan SRA-ampumakokeessa. Toiminta-ammunnat eivät ole SRA-ammuntaa vaan siihen valmistavaa harjoitustoimintaa.

Perustaidot ampuma-aseiden turvallisesta käsittelystä edellytetään osallistujilta. Edellytetään, että on ampunut viime aikoina esim. Pälkäneen reserviläisten keskiviikon tutustumisammunnoissa ja osuu tauluun 25 m matkalta (pistooli) tai 100 m matkalta (kivääri). Ampumaturva/RUL Plus vakuutus oltava voimassa.

Tilaisuuksissa saatavilla lainakalustoa ja patruunoita. Ammunnat sekä kiväärillä että pistoolilla.

Paikka: Pälkäneen ampumarata (Ampumaradantie 4), kiväärirata.

Maksut: (MobilePay/käteinen paikan päällä):
Ratamaksu: 1. krt maksuton, 2. krt yhteydessä kausimaksu 50 € (PRUK sekä PAUK jäsenille maksuton). Lainapanokset kulutuksen mukaan, lunastetaan 50 kpl rasioissa.

Ilmoittautuminen viimeistään 5 pv aikaisemmin ennen kutakin tapahtumapäivää, jotta osataan varata oikea määrä lainakalustoa ja ampumatarvikkeita.

Ilmoittautuneille toimitetaan lisätietoja henkilökohtaisesti (varusteet, valmistautuminen, SRA-säännöt, muut ohjeet) ja tietopyyntölomake ennen tapahtumapäiviä.

Jokainen ammuntatapahtuma järjestetään ohjattuna ja valvottuna ammuntana.

Ammunnan johtajalla on oikeus harkintansa mukaan kieltää osallistuminen ammuntaan tai keskeyttää ammunta henkilön osalta, joka syyllistyy turvallisuusrikkomukseen SRA-sääntöjen mukaisesti.

Ilmoittautumiset ja kysymykset riku.rokala (at) gmail.com sekä petteri.henttu (at) gmail.com.

Kuva: RUL