Seminaari johtaminen ja turvallisuus fiktioiden maailmassa

Ajankohta: 25.10.2017

25.10.2017  Technopolis, Häggman-salissa, Kalevantie 2, Tampere

(SEMINAARI ON PERUUTETTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI)

Pirkanmaan Maanpuolustuksen Tuki ry järjestää yhteistyössä Tampereen kauppakamarin ja Pirkanmaan Yrittäjien kanssa tietoturvaa, informaatiota ja johtajuutta käsittelevän seminaarin 25.10. klo 14.30-18.00. Seminaarissa kuullaan huippupuhujia ja keskustellaan ajankohtaisista muutosjohtamiseen ja turvallisuuteen liittyvistä asioista.

 

 

Pirkanmaan Maanpuolustuksen Tuen puheenjohtaja Esko Raskilan mukaan yksi keskeinen asia seminaarin toteuttamiselle on Suomi 100 itsenäisyyden juhlavuosi. Raskilan mukaan myös juhlavuoden upea teema ”Yhdessä” toimi pontimena seminaarin järjestämiseksi. Yrityselämää koskettavat erityisesti erilaiset turvallisuusriskit, dis-informaatio ja henkilöstön johtamiseen liittyvät asiat. Toimintaympäristön muutokset ovat myös nopeita ja muutostilanteissa on hyvä tunnistaa erilaiset, toteaa Raskila.

 

 

 

Puhujista ensimmäisenä kuultava Sakari Wallinmaa toimii kehitysjohtajana FRF-riskienhallintayrityksessä. Hän on sotilasarvoltaan eversti ja jäi eläkkeelle vuoden 2015 lopussa Puolustusvoimien tiedustelulaitoksen johtajan tehtävästä työskenneltyään pääosan sotilasurastaan tiedustelun parissa.

 

 

 

 

Kari Neilimo pitää puheenvuoron aiheesta Yrityskriisistä ulos – muutosjohtajan selviytymisopas. Neilimo on vuorineuvos ja taloustieteiden tohtori. Hän on Tampereen yliopiston hallituksen puheenjohtaja ja ylimmälle liikkeenjohdolle tarkoitetun General Executive MBA Tampere -koulutuksen johtaja. Lisäksi hän toimii hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä useissa yrityksissä. Aiemmin hän on toiminut mm. SOK:n pääjohtajana ja Yleisradion hallituksen puheenjohtajana. Liiketaloustieteen professorina Neilimo on ollut kolmessa eri yliopistossa.

 

 

Matti Apunen on Elinkeinoelämän valtuuskunnan EVA:n johtaja. Apunen on tehnyt pitkän journalistisen uran ja hän on muun muassa toiminut Aamulehden vastaavana päätoimittajana 2000–2010. Seminaarissa kuullaan hänen puheenvuoronsa aiheesta Faktojen sota: Informaation oikea ja väärä.

 

 

 

 

 

Tilaisuuden juontaa Tampereen teknillisen yliopiston rehtori Mika Hannula. Hän toimi Suomen Reserviupseeriliiton puheenjohtajana 2008 – 2013 ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen varapuheenjohtajana 2010 – 2011.

 

 

 

 

Seminaarin ohjelma:

14.30 Tilaisuuden avaus: Pirkanmaan maanpuolustuksen tuen puheenjohtaja Esko Raskila

”Yrityksen tietoturvallisuus ja henkilöriskit”
ev Sakari Wallinmaa

”Yrityskriisistä ulos – muutosjohtajan selviytymisopas”
Tekniikan tohtori Kari Neilimo

15.50 Tauko ja kahvit

16.20 ”Faktojen sota: Informaation oikea ja väärä”
Johtaja Matti Apunen

Lyhyt paneelikeskustelu alustusten pohjalta

Päätös klo 18.00

Seminaarin hinta on 250 € (+alv 24%)

Ilmoittaudu mukaan 18.10. mennessä!