RESUL syysjotos 2023 puolustusvoimien yhteiskyydit

Ajankohta: 22.09.2023

Reserviläisurheiluliiton valtakunnallinen syysjotos järjestetään Siilinjärvellä 22.-24.9.2023.

Tässä on linkki kilpailun sivuille: https://www.rul.fi/siilinjarvi/tolokun-jotos-2023/

Perinteisesti Pirkanmaan alueelta kilpailuun on osallistunut useita partioita ja niille on puolustusvoimat osoittanut tukensa tarjoamalla kuljetuksen kilpailupaikalle. Parhaina vuosina kuljetukseen on käytetty puolustusvoimien linja-autoa johon on tarjottu jopa PV:n kuljettaja. Viimeisimpinä vuosina tuki on ollut useampia henkilöpakettiautoja, joita kisapartiot ovat itse ajaneet. Tänäkin vuonna kuljetustuki on puolustusvoimilta pyydetty ja se on ilmainen kisapartioille.

Kuljetus lähtee perjantaina 22.9. iltapäivällä kilpailualueelle ja palaa 24.9. Tampereelle illalla. Tarkempi aikataulu kuljetuksille julkaistaan myöhemmin. Kuljetukset lähtevät aluetoimiston pihasta (Hervanta) tai vaihtoehtoisesti jostain muualta Tampereelta. Mahdollisuuksien mukaan kuljetus voi noukkia kisapartioita myös matkanvarrelta mukaan.

Jos partionne on kiinnostunut osallistumaan ilmaiseen yhteiskuljetukseen, niin ilmoittaudu viimeistään 9.9.2023 osoitteeseen: antti.laalahti [ä t] disroot.org. Kerro ainakin seuraavat tiedot:

– Partion nimi
– Partion yhteyshenkilön nimi
– Partion yhteyshenkilön sähköposti
– Partion yhteyshenkilön puhelinnumero
– Kuljetukseen osallistuvien partionjäsenten kokonaismäärä
– Toive noutopaikalle, jos Aluetoimisto ei käy
– Partion jäsenten nimet joilla on voimassa oleva puolustusvoimien B ajolupa

Kuittaan kaikki ilmoittautumiset vastaanotetuiksi, mutta olen huonosti kiinni internetissä viikolla 36, joten en välttämättä kuittaile silloin. Jos 10.9. ei ole kuulunut mitään, niin ole uudestaan yhteyksissä.