PISTOOLIPÄIVÄ nuorille upseereille

Ajankohta: 17.05.2019

PISTOOLIPÄIVÄ pe 17.5.2019 (TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ!)

”Tapahtuman aikaa ja ilmoittautumisaikaa on muutettu kahdella viikolla myöhäisemmäksi alkuperäisestä. Tämä johtuu siitä, että lennostosta tuli nopealla aikataululla ilmoitus järjestäjille, että radat eivät ole käytettävissä kyseisenä ajankohtana. Tämän mainoksen ajat on korjattu oikeiksi. Tervetuloa mukaan.”

Satakunnan lennoston 25 m pistooliradalla. Ammunta alkaa klo 16.30 ja lopetetaan viimeistään klo 20.

Pirkanmaan Reserviupseeripiiri ry:n nuorisotoimikunta järjestää pistoolipäivän piirin nuorisojäsenille. Paikalle tuodaan toimikunnan puolesta nykyaikaisia 9×19 mm palvelus- ja virkapistooleita. Jos omistat oman pistoolin, niin voit ottaa sen myös mukaan. Jokaisen osallistujan on kuitenkin tuotava omat kuulonsuojaimet! Tapahtuma on tarkoitettu piirin nuorille upseereille (alle 36 vuotta). Mukaan mahtuu ensimmäiset 15 ilmoittautunutta.
Tässä nopeat syövät hitaat. Osallistumismaksu on 5 € ja sillä pääsee ampumaan 50 laukausta. Mikäli haluat ampua enemmän, niin se tapahtuu omalla kustannuksella. Paikan päältä on mahdollista lunastaa lisää patruunoita noin 15 € / 50 kpl. Mikäli sinulla on hankaluuksia päästä paikalle, niin voit kysyä kimppakyytimahdollisuutta oman yhdistyksesi nuorisoupseerilta. Yhteystiedot löytyvät yleensä oman yhdistyksesi kotisivuilta hallitusosiosta
Tapahtumaan pitää ilmoittautua viimeistään 8.5.2019 mennessä osoitteeseen: nuorisotoimikunta.pirkanmaa@gmail.com Ilmoita ilmoittautumisessa ainakin seuraavat tiedot:

• Nimesi
• Yhdistyksesi
• Sähköpostiosoitteesi
• Puhelinnumerosi
• Tuotko mukanasi omia pistooleita

Tapahtumasta tulee tarkentavia ohjeita ilmoittautuneille myöhemmin sähköpostilla. Tapahtumista herääviä kysymyksiä saa esittää samaan osoitteeseen tai soittaa suoraan toimikunnan puheenjohtajalle puh. 040 777 3747.

Voit ladata tapahtumailmoituksen pdf muodossa tästä