Pistooliammunta Pälkäneellä 9.9.2023

Ajankohta: 09.09.2023 klo: 13:30 –

Pirkanmaan Reserviupseeripiirin nuorisotoimikunta sekä Pälkäneen Reserviupseerikerho ry tarjoavat Pirkanmaan nuorille upseereille mahdollisuuden testata ja hioa ammuntataitojaan pistooliammunnan muodossa la 9. syyskuuta. Tapahtumassa pääsee testaamaan erilaisia käsiaseita ja tutustumaan muihin piirin nuoriin upseereihin. Tapahtumassa ammutaan reserviläisaseilla, joten omia lupia, saati aseita ei tarvita. Osallistujat on vakuutettu RUL:n vakuutuksella (”Vakuutusturva ammunnan kokeiluun (16–534–389–2)”). Lisäksi paikalla olevilta valvojilta on mahdollista saada allekirjoituksia ampumapäiväkirjaan. Voit myös kysyä erilaisista ampumaharrastuksen muodoista, kuten SRA, tai vaikkapa vinkkejä oman aseen hankkimiseen.

Osallistumismaksu tapahtumassa on 5 €. Mahdollisuus ampua enemmänkin on, joten käteistä kannattaa varata mukaan. Maksu paikan päällä sekä käteisellä, että MobilePaylla. Tapahtuma on suunnattu nuorille upseereille (alle 36 vuotta). Varaa mukaan säänmukainen varustus, kuulosuojaimet, suojalasit sekä käteistä. Kokoontuminen tapahtumaan klo 13.30 osoitteessa Ampumaradantie 5, Pälkäne. Ilmoittautuminen sähköpostilla allekirjoittaneelle: pyrymustonen97@gmail.com2.9 mennessä.

Ilmoittautuessa muista mainita:
· Nimesi
· Yhdistyksesi
· Sähköpostisi
· Puhelinnumerosi
· Tuotko mukanasi omia aseita (tapahtuma on ilmainen, mikäli käytät omaa asetta sekä patruunoita)

Kysy kimppakyydeistä oman yhdistyksesi nuorisoupseerilta Yhdistyksesi nuorisoupseerin löydät rul.fi -sivuston kautta. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä Pyry Mustonen puh. 0504959983 tai pyrymustonen97@gmail.com
Lisätietoa piirin nuorisotoimikunnasta löydät www.pirkanviesti.fi sivustolta tästä
Tervetuloa!