Pirkanmaan Reserviläispiirin webinaari uusille jäsenille 2

Ajankohta: 06.10.2022 klo: 19:00 –

Tule mukaan Pirkanmaan Reserviläispiirin järjestämään erityisesti uusille jäsenille suunnattuun toiminnan esittelywebinaariin torstaina 6.10.2022 klo 19.00. Webinaarin aikana piirin toimikunnat esittelevät toimintaansa. Voit myös esittää kysymyksiä mukana oleville vastuuhenkilöille.
Aluksi esitellään lyhyesti Pirkanmaan Reserviläispiiri, joka on tällä hetkellä jäsenmäärältään Reserviläisliiton toiseksi suurin jäsenpiiri. Tämän jälkeen reservipiirien yhteiset toimikunnat esittelevät toimintaansa. Esittelyt kestävät kukin noin 10 minuuttia.

Saat tärkeää tietoa mm. ampumaharrastuksesta, miten pääset ampumaan Satakunnan lennoston radalle ja kuinka tilaat TASERAN ampujakortin. Millaista SRA-toimintaa ja kursseja piiri tarjoaa. Niin ikään piirien Maastotoimikunta kertoo toiminnastaan. Saat infoa myös Pirkan Viestin (pirkanviesti.fi) tiedotuskanavista ja Henkisen maanpuolustuksen toimikunnan työskentelystä. Lisäksi kerrotaan MPK:n kursseista ja mukana on myös Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepan) esittely. Lopuksi on viestitoiminnan vuoro.

https://tuni.zoom.us/j/66536331510
Mukaan pääset kopioimalla yllä olevan linkin verkkoselaimeen

Meeting ID: 665 3633 1510
Odotushuone (waiting room) on käytössä. Voit liittyä kello 18.50 alkaen.
Mukaan pääset myös selaimella eli omalle koneelleen ei tarvitse asentaa Zoomia.

Tervetuloa mukaan kuulemaan Pirkanmaan Reserviläispiirin toiminnasta sekä Pirkanmaan reservipiirien yhteisistä toimikunnista. Toki tervetulleita mukaan ovat jo pidempäänkin piirin jäsenenä olleet.