Paintball-tapahtuma ja saunailta 27.8.

Ajankohta: 27.08.2022 klo: 12:00 – 23:59

Nyt katsotaan, pärjääkö Tampereen taiturit ympäryskuntien hurjille! Pirkanmaan Reserviupseeripiirin nuorisotoimikunta ja Tampereen Reserviupseerit Ry tarjoavat jäsenilleen mahdollisuuden osallistua paintball-tapahtumaan lauantaina 27. elokuuta kello 12.00 alkaen. Tapahtuma on suunnattu erityisesti kaikille alle 36-vuotiaille reserviupseeritoiminnasta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta ei vaadita.

Paintball-ottelut pelataan kahdella 15 hengen joukkueella Tampereella Hervannan/Vuoreksen paintball-kentällä osoitteessa Vanha Hervannantie 332, paikan päällä jaetaan merkkaimet, 500 kuulaa, suojamaskit, maastohaalarit sekä pidetään opastus pelin säännöistä. Varusteiden jako ja peliperehdytys alkaa klo 12.00.

Pelien jälkeen mennään huuhtomaan hiet Tampereen keskustan tuntumaan YTHS:n sauna- ja kokoustiloille, jossa iltaa jatketaan ruoan, virvokkeiden, verkostoitumisen ja reserviläispropagandan merkeissä tarvittaessa aina puoleenyöhön asti. Tarvittaessa järjestetään autokyydit myös Tampereen keskustasta Paintball-pelipaikalle ja takaisin.

Osallistujilta peritään nimellinen 5 €:n osallistumismaksu, joka suoritetaan joko ennalta tilisiirtona tai paikan päällä käteisellä. Maksu sisältää kyydit, pelit välineineen, saunottelun sekä tarjottavat.

Ilmoittaudu 24.8.2022 mennessä, paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ja kysymykset sähköpostilla:

nuorisotoimikunta.pirkanmaa@gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse:

– Etu- ja Sukunimesi

– Yhdistyksesi

– Sähköpostisi

– Puhelinnumerosi

– Tarvitsetko itse tai voitko tarjota kyytiä pelipaikalle tai saunatiloille (pyritään järjestämään kimppakyytejä muualta kuin Tampereelta saapuville)

Mukaan tarvitset säänmukaisen ulkoiluvarustuksen, saunakamppeet, puhtaat vaihtovaatteet, juomapullon+vettä peleille ja reipasta mieltä. Omissa maastovaatteissa pelaaminen on sallittua omalla vastuulla.