Paintball-ottelu

Ajankohta: 26.08.2023 klo: 14:30 –

Moronnääs!

Taas katsotaan, pärjäävätkö ympäryskuntien hurjat Tampereen taitureille tänä vuonna! Viime vuotisen kirvelevän rökäletappion jälkeen ympäryskunnilla on todellakin näytön paikka. 

Pirkanmaan Reserviupseeripiirin nuorisotoimikunta ja Tampereen Reserviupseerit Ry tarjoavat jäsenilleen mahdollisuuden osallistua paintball-tapahtumaan lauantaina 26. elokuuta kello 14.30 alkaen. Tapahtuman on suunnattu erityisesti kaikille alle 36-vuotiaille reserviupseeritoiminnasta kiinnostuneille piirin jäsenille, aiempaa kokemusta ei vaadita.

Paintball-ottelut pelataan kahdella 10 hengen joukkueella Tampereella Hervannan/Vuoreksen paintball-kentällä osoitteessa Vanha Hervannantie 332. Paikan päällä jaetaan merkkaimet, 500 kuulaa, suojamaskit, maastohaalarit sekä pidetään opastus pelin säännöistä. Varusteiden jako ja peliperehdytys alkaa siis klo 14.30.

Pelien jälkeen mennään huuhtomaan hiet Tampereen keskustan tuntumaan YTHS:n sauna- ja kokoustiloille, jossa iltaa jatketaan purtavan, virvokkeiden, verkostoitumisen ja reserviläispropagandan merkeissä tarvittaessa enintään puoleenyöhön asti. Tarvittaessa järjestetään autokyydit myös Tampereen keskustasta Paintball-pelipaikalle ja takaisin.

Osallistujilta peritään 10 €:n osallistumismaksu, joka suoritetaan joko MobilePayllä tai viimeistään paikan päällä käteisellä. Maksu sisältää pelit välineineen, saunottelun sekä tarjottavat.

Ilmoittaudu 23.8.2023 mennessä! Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ja mahdolliset kysymykset sähköpostilla:

nuorisotoimikunta.pirkanmaa@gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse:

– Etu- ja Sukunimesi

– Yhdistyksesi

– Sähköpostisi

– Puhelinnumerosi

– Tarvitsetko itse tai voitko tarjota kyytiä pelipaikalle tai saunatiloille (pyritään järjestämään kimppakyytejä muualta kuin Tampereelta saapuville)

Mukaan tarvitset säänmukaisen ulkoiluvarustuksen, saunakamppeet, puhtaat vaihtovaatteet, juomapullon+vettä peleille ja reipasta mieltä. Omissa maastovaatteissa pelaaminen on sallittua omalla vastuulla.

Terveisin Pirkanmaan Reserviupseeripiirin nuorisotoimikunta