Nuorisotoimikunnan sarjatuliammunnat perinneaseilla sekä aseiden esittely- ja myyntitilaisuus

Ajankohta: 21.05.2022

Päivitetty 19.4.2022

Tapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt.


Päivitetty 4.4.2022

Tapahtuma on nyt avattu muillekin Pirkanmaan Reserviupseeripiirin ja Pirkanmaan Reserviläispiirin alaisten yhdistysten jäsenille. Lue alta alkuperäinen mainos, niin tiedät mistä on kyse. Kaikki samat mainoksen tiedot pätevät, mutta nuorisotoimikunta ei tue muiden osallistumismaksuja. Eli nuorten upseerien ulkopuolisille jäsenille osallistumismaksu koostu seuraavasti: 20 € ennakkomaksu tilille, 120 € käteisellä tapahtumassa sekä lisäpatruunat käteisellä tapahtumassa oman ennakkotilauksen mukaan. Tämä jälki-ilmoittautuminen päättyy 16.4.2022 tai kun tapahtuma on täynnä. Ilmoitamme täällä, jos tapahtuma on täynnä. Tämän jälkeen älä enää ilmoittaudu tai maksa ennakkomaksua. Tervetuloa mukaan.


Päivitetty 8.3.2022

Pirkanmaan Reserviupseeripiirin nuorisotoimikunta järjestää yhdessä Lahti Aseiden (www.lahtiaseet.fi) kanssa maailmankuulun asesuunnittelijan Aimo J. Lahden sarjatuliaseiden testaus- ja tutustumistapahtuman. Mikäli olet miettinyt, miltä tuntui olla esimerkiksi suomalainen konepistoolimies talvi- ja jatkosodan kiivaissa taisteluissa, niin nyt tilaisuutesi on koittanut.

Yleistä:

Tapahtuma järjestetään lauantaina 21.5.2022 Iittalassa klo 9.30 – 16.50. Ilmoittautumien tapahtumaan päättyy 3.4.2022. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten kannattaa olla nopea. Näitä tapahtumia ei välttämättä pystytä järjestämään enää jatkossa. Ensisijaisesti tapahtuma järjestetään Pirkanmaan Reserviupseeripiirin yhdistysten nuorille upseereille (alle 36 vuotta) ja heidän osallistumista tapahtumaan toimikunta tukee rahallisesti. Jos paikkoja jää ilmoittautumisajan päätyttyä, ne avataan vielä muille vanhemmille Reserviupseeripiirin yhdistysten jäsenille ja Reserviläispiirin yhdistysten jäsenille ilman toimikunnan rahallista tukea. Tästä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Hinta:

Tapahtuman hinta on kokonaisuudessaan nuorelle upseerille 120 €. Tämä hinta sisältää nuorisotoimikunnan rahallisen tuen ja seuraavan määrän patruunoita: 150 kpl 9x19mm ja 10 kpl .45. Tapahtuman maksu kerätään kahdessa osassa. Ennakkomaksuna 20 € ilmoittautumisen yhteydessä tilille ja loput osallistumismaksusta (100 €) maksetaan käteisellä tasarahalla tapahtumassa.

Mikäli osallistuja haluaa käyttää enemmän patruunoita tapahtumassa, se on mahdollista kertomalla asiasta ilmoittautumisen yhteydessä. 9×19 mm patruunoita voi ostaa 50 laatikon erissä ja yhden laatikon hinta on 25 €. Patruunoiden lisätilaukset ovat sitovia. Omia patruunoita tapahtumassa ei saa käyttää. Alustavat patruunamäärät on pyritty pitämään pieninä, että jokaisella osallistujalla olisi mahdollisuus päästä mukaan.

Huom. Järjestävä taho pidättää oikeuden hintamuutoksiin, jos patruunoiden hinnat nousevat ennen tapahtumaa. Ukrainan sota on vaikuttanut jo nyt tapahtuman patruunamääriin ja aseisiin. Muun muassa alun perin mukaan mietitetyt konekiväärit sekä pikakiväärit on jo jouduttu jättämään pois ammunnoista ja siirtämään vain tutustumistarkoituksiin.

Sisältö:

Päivän ohjelmaan kuuluu seuraaviin aseisiin tutustuminen testaus- tai ostomielessä. Mukana on vielä esimerkkimäärät tuliannoksista. Näitä asekohtaisia määriä voidaan muuttaa omien mieltymysten mukaan tai järjestäjän toimesta. Paitsi niitä aseita joiden maksimilaukausmäärän on rajoitettu.

Suomi KP/-31 konepistooli                             (30 kpl 9×19 mm)
Suomi KP/-31 ”korsu” konepistooli                (30 kpl 9×19 mm)
Tikkakoski M/44 ”peltiheikki” konepistooli   (30 kpl 9×19 mm)
Sten Mk III konepistooli                                 (30 kpl 9×19 mm)
MP-40 konepistooli                                         (max. 30 kpl 9×19 mm)
Colt  M1917 revolveri                                     (max. 10 kpl .45)
Lahti-Saloranta M/26 pikakivääri                   (tutustuminen)
DP-27 pikakivääri ”Emma”                            (tutustuminen)
Maxim konekivääri                                         (tutustuminen)

Ruokailumahdollisuus on ampumaradan kodassa puolen päivän aikaan. Jokainen osallistuja tuo omat eväänsä. Alkoholin käyttö tapahtumassa on ehdottomasti kielletty.

Muut etukäteisvaatimukset:

Osallistujalla pitää olla Reserviupseeriliiton/oman RU yhdistyksen vuoden 2022 jäsenmaksu maksettu. Tapahtumassa on oltava vakuutus voimassa, joka tulee Reserviupseeriliiton jäsenmaksun kautta. Jäsenyydet, maksut ja iät tarkistetaan. Puutteellisilla tiedoilla olevat henkilöt tiputetaan tapahtumasta pois.

Ilmoittautuminen:

Sitova ilmoittautuminen tehdään viimeistään 3.4.2022 ilmoittamalla seuraavat tiedot nuorisotoimikunnan edustajalle sähköpostilla osoitteeseen: antti . laalahti {ät} disroot . org

  • Nimi
  • Reserviupseeri tai reserviläisyhdistyksesi
  • Syntymäaika
  • Puhelinnumero
  • Sähköposti
  • Haluatko lisäpatruunoita ja kuinka paljon (50 kpl erissä)

Sen jälkeen maksetaan ennakkomaksu 20 € tilille:

Tilinumero: FI46 3131 3001 9438 69
Saaja: Antti Laalahti
Summa: 20 €
Viesti: Ennakkomaksu perinneammunnat 2022 ”Oma Nimi”

Ilmoittautuminen hyväksytään vasta kun ennakkomaksu näkyy tilillä. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille kuittauksen sähköpostilla, että ilmoittautuminen on tullut perille. Huom. Välillä voi mennä useampikin päivä ennen kuin kuittauksia ehditään lähettämään. Eli odota rauhassa.

Kuljetukset:

Pääasiassa jokainen kulkee paikalle omalla autolla. Mikäli sinulla ei ole omaa autoa ja sinulla on hankaluuksia päästä tapahtumapaikalle, niin voit kysyä yhteiskyydeistä oman Reserviupseeriyhdistyksesi nuorisoupseerilta. Heidän yhteystiedot löytyvät usein yhdistyksesi nettisivujen hallitusosiosta.

Lisäinfo:

Ilmoittautuneille tulee lisää ohjeistusta tapahtumasta 21.4.2022 jälkeen. Mikäli tapahtumasta herää kysyttävää, niin ilmoittautumisen sähköpostiosoitteesta sopii kysyä.