Nuorisotoimikunnan pistoolipäivä

Ajankohta: 14.09.2022 klo: 17:30 – 20:00

Pistoolipäivä Pälkäneellä 14.9.2022

Pirkanmaan Reserviupseeripiirin nuorisotoimikunta sekä Pälkäneen Reserviupseerikerho ry tarjoavat Pirkanmaan nuorille upseereille mahdollisuuden testata ja hioa ammuntataitojaan pistooliammunnan muodossa. Tapahtumassa pääsee testaamaan erilaisia käsiaseita ja tutustumaan muihin piirin nuoriin upseereihin.

Tapahtumassa ammutaan reserviläisaseilla, joten omia lupia, saati aseita ei tarvita. Osallistujat on vakuutettu RUL:n vakuutuksella. Lisäksi paikalla olevilta valvojilta on mahdollista saada allekirjoituksia ampumapäiväkirjaan. Voit myös kysyä erilaisista ampumaharrastuksen muodoista, kuten SRA, tai vaikkapa vinkkejä oman aseen hankkimiseen.

Osallistumismaksu tapahtumassa on 10 €, jolla pääsee ampumaan 30 laukausta. Maksu paikan päällä sekä käteisellä, että MobilePayllä. Tapahtuma on suunnattu nuorille upseereille (alle 36 vuotta).

Varaa mukaan säänmukainen varustus, kuulosuojaimet, silmäsuojaimet, telttapatja sekä käteistä. Kokoontuminen tapahtumaan klo 17.30 osoitteessa Ampumaradantie 5, Pälkäne.

Ilmoittautuminen tulee suorittaa sähköpostilla 13.9. mennessä, joten ole nopea ja ilmoittaudu heti! Ilmoittautuessa muista mainita:
– nimesi
– yhdistyksesi
– sähköpostisi
– tuotko mukanasi omia aseita (tapahtuma on ilmainen, mikäli käytät omaa asetta sekä patruunoita)

Kysy kimppakyydeistä oman yhdistyksesi nuorisoupseerilta Yhdistyksesi nuorisoupseerin löydät rul.fi -sivuston kautta.

Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä Pyry Mustonen, 0504959983, pyrymustonen97@gmail.com

Lisätietoa piirin nuorisotoimikunnasta: https://pirkanviesti.fi/piirit/reserviupseeripiiri/rup-nuorisotoimikunta/

Tervetuloa!