Nuorisotoimikunnan pistoolipäivä

Ajankohta: 28.05.2021

Pirkanmaan Reserviupseeripiiri ry:n nuorisotoimikunta järjestää pistoolipäivän piirin nuorisojäsenille. Ammunta tapahtuu Satakunnan lennoston 25 m pistooliradalla perjantaina 28.5.2021. Tapahtuma alkaa klo 17.00 ja lopetetaan viimeistään klo 20, jonka jälkeen pidetään kalustohuolto.

Paikalle tuodaan toimikunnan puolesta nykyaikaisia 9x19mm palvelus- ja virkapistooleita. Jos omistat oman pistoolin, niin voit ottaa sen myös mukaan. Jokaisen osallistujan on kuitenkin tuotava omat kuulosuojaimet!

Tapahtuma on tarkoitettu piirin nuorille upseereille (alle 36 vuotta). Mukaan mahtuu ensimmäiset 15 ilmoittautunutta. Tässä nopeat syövät hitaat. Osallistumismaksu on 5 e ja sillä pääsee ampumaan 50 laukausta. Mikäli haluat ampua enemmän, niin se tapahtuu omalla kustannuksella. Paikan päältä on mahdollista lunastaa lisää patruunoita käyttöön noin 15 e / 50 kpl.

Mikäli sinulla on hankaluuksia päästä paikalle, niin voit kysyä kimppakyytimahdollisuutta oman yhdistyksesi nuorisoupseerilta. Yhteystiedot löytyvät yleensä oman yhdistyksesi kotisivuilta hallitusosiosta.

 Tapahtumaan pitää ilmoittautua viimeistään 25.5.2021 mennessä osoitteeseen: nuorisotoimikunta.pirkanmaa(ät)gmail.com.

 Ilmoita ilmoittautumisessa ainakin seuraavat tiedot:
– Nimesi
– Yhdistyksesi
– Sähköpostiosoitteesi
– Puhelinnumero
– Tuotko mukanasi omia pistooleita

 Tapahtumasta tulee tarkentavia ohjeita ilmoittautuneille myöhemmin sähköpostilla. Tapahtumista herääviä kysymyksiä saa esittää samaan osoitteeseen tai soittaa suoraan toimikunnan puheenjohtajalle puhelimitse 040 777 3747.