Nuorisotoimikunnan kivääripäivä

Ajankohta: 13.09.2021

Pirkanmaan Reserviupseeripiiri ry:n nuorisotoimikunta järjestää kivääripäivän piirin nuorisojäsenille. Ammunta tapahtuu Satakunnan lennoston 150 m kivääriradalla maanantaina 13.9.2021. Tapahtuma alkaa klo 17.00 ja lopetetaan viimeistään klo 20, jonka jälkeen pidetään kalustohuolto.

Paikalle tuodaan toimikunnan puolesta nykyaikaisia reserviläiskivääreitä. Jos omistat oman kivääri, niin voit ottaa sen myös mukaan. Jokaisen osallistujan on kuitenkin tuotava omat kuulosuojaimet! Telttapatja on myös suositeltava, niin ei tarvitse ampua kovalta betonilattialta. Kosteuspyyhkeitä tai vastaavia on hyvä ottaa mukaan, niin aseiden siivouksen jälkeen saa kädet puhdistettua öljystä.

Tapahtuma on tarkoitettu piirin nuorille upseereille (alle 36 vuotta). Mukaan mahtuu ensimmäiset 20 ilmoittautunutta. Tässä nopeat syövät hitaat. Osallistumismaksu on 5 e ja sillä pääsee ampumaan 30 laukausta. Mikäli haluat ampua enemmän, niin se tapahtuu omalla kustannuksella.  Paikan päältä on mahdollista lunastaa patruunoita lisää käytettäväksi. 7,62×39 hintaan noin 5 €/10 patruunaa ja .223rem noin hintaan 5 €/10 patruunaa. Ota siis rahaa mukaasi myös lisäpatruunoihin.

Mikäli sinulla on hankaluuksia päästä paikalle, niin voit kysyä kimppakyytimahdollisuutta oman yhdistyksesi nuorisoupseerilta. Yhteystiedot löytyvät yleensä oman yhdistyksesi kotisivuilta hallitusosiosta.

Tapahtumaan pitää ilmoittautua viimeistään 9.9.2021 mennessä osoitteeseen: nuorisotoimikunta.pirkanmaa [ät] gmail.com.

Ilmoita ilmoittautumisessa ainakin seuraavat tiedot:

– Nimesi
– Yhdistyksesi
– Sähköpostiosoitteesi
– Puhelinnumero
– Tuotko mukanasi omia kivääreitä

Tapahtumasta tulee tarkentavia ohjeita ilmoittautuneille myöhemmin sähköpostilla. Tapahtumista herääviä kysymyksiä saa esittää samaan osoitteeseen tai soittaa suoraan toimikunnan puheenjohtajalle puhelimitse 040 777 3747.