Nuorisotoimikunnan sekä TaKoRUn kivääri- ja pistooliammunnat

Ajankohta: 21.11.2020

——————————————————————————————————————————————
HUOM! Päivitys tapahtuman rakenteeseen 6.11.2020: MPK on jäänyt kokonaan pois tapahtumasta, koska heidän kiväärinsä eivät ehtineet saapua ajoissa Pirkanmaalle. Tapahtuma järjestetään TaKoRUn ja Nuorisotoimikunnan kesken. Alla oleva mainos ja ilmoittautumislomake on myös päivitetty.
——————————————————————————————————————————————

Mitä, missä, koska:

TaKoRU ja Pirkanmaan Reserviupseeripiirin nuorisotoimikunta järjestävät yhdessä ampumatapahtuman Satakunnan lennoston radoilla 21.11.2020. Tapahtumassa ammutaan pistooliradalla ja kivääriradalla. Tapahtuma alkaa lauantaina klo 10 Lennostossa ja ”loppuu” klo 14 jonka jälkeen pudistetaan tapahtumassa käytettävät laina-aseet. Ammuntaa voi vielä jatkaa tämän jälkeen klo 16 asti niillä aseilla mitä jää käyttöön ja niitä varmasti jää. Tapahtumassa ei ole osallistumismaksua eikä ruokailua.

Tapahtumaan tuodaan kivääri- ja pistoolikalustoa järjestäjän puolesta, mutta voit tuoda myös omia aseita. Paikan päältä voi lunastaa käytettäväksi rasioita 7,62×39 patruunaa hintaan 6 €/20 patruunaa, .223rem patruunaa hintaan 8 €/20 patruunaa ja 9×19 patruunaa hintaan 12 €/50 patruunaa. Ota siis rahaa mukaasi.

Jos tuot muuta patruunaa ampuvan aseen, jolla muutkin saavat ampua, varaa mukaasi riittävä määrä patruunoita sekä vaihtorahaa. Osallistujien on myös hyvä tuoda mukanaan telttapatja tai makuualusta, kivääripuolen ammuntoihin. Paikalla on jonkin verran kuulosuojaimia, mutta omia suositellaan otettavaksi mukaan, jos sellaiset omistat. Tämä on helpoin tapa myös koronan kannalta. Aseiden putsaamista varten on suositeltavaa ottaa mukaan kosteuspyyhkeitä, millä saa kätensä puhtaaksi jälkikäteen.

Ilmoittautuminen:

Tapahtumaan on varattu piirin nuorille upseereille 20 paikkaa ja TaKoRUn jäsenille 20 paikkaa. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta viimeistään 17.11.2020. Ilmoittautumisajan sulkeuduttua tapahtumasta lähetetään lisätietoa osallistujille. Jos tapahtuma tulee täyteen, niin siitä laitetaan ilmoitus tälle sivulle.

https://forms.gle/2wrTp7BQ9463dVY18

Lisätiedot:

TaKoRUn jäsenet

  • TaKoRUn jäsenille järjestetään kimppakyytejä, joista kysytään tarkemmin lomakkeessa. Tieto kyydeistä lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan jälkeen.
  • Yhteyshenkilö, mikäli tarvitset lisätietoja tapahtumasta: Eero Kaaja, eero.kaaja (ät) takoru.fi, 040 844 3807

Pirkanmaan reserviupseeripiirin nuoret upseerit

  • Tapahtuma on tarkoitettu vain alle 36-vuotiaille piirin alaisten yhdistysten upseereille.
  • Mikäli sinulla on kyytitarpeita, niin ole yhteydessä oman yhdistyksesi nuorisoupseeriin kimppakyydeistä.
  • Toimikunta tarjoaa jokaiselle osallistujalle yhden tai kaksi rasiaa patruunoita käytettäväksi tapahtumassa.
  • Yhteyshenkilö, mikäli tarvitset lisätietoja tapahtumasta: Antti Laalahti, antti.laalahti (ät) disroot.org, 040 777 3747