Naisten maanpuolustusviikonloppu Sillanpää-majalla

Ajankohta: 23.03.2019

23.-24.3.2019 järjestetään Tampereen Reserviläisten Sillanpää-majalla naisille suunnattu maanpuolustustapahtuma, jossa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja sekä harjoitellaan käytännön perustaitoja, kuten kenttämajoittuminen, ammunta, avannon teko jne.

Ohjelma:
– lauantaina 23.3.2019 klo 11.00 saapuminen Sillanpäähän ja aamiaisbrunssi.
– MPK:n Hämeen piiripäällikkö Matti Eskola kertoo Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen tarjonnasta ja toiminnasta.
– Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunnan pj. ja puolustusvaliokunnan vj. Sofia Vikman tuo maanpuolustusterveiset eduskunnasta
– tutkija, res. yliluutnantti Timo Ingalsuo kertoo kokemuksista kriisinhallinnan maailmasta.
– päivällinen
– maanpuolustushenkistä kisailua ja harjoittelua sekä ammuntaa
– avannon teko ja saunan lämmitys
– iltapalaa, virvokkeita, saunomista ja viihtymistä

Majalla on mahdollista yöpyä kenttämajoitustyyppisesti tai teltassa. Makuupussi ja -alusta kannattaa ottaa mukaan. Halutessa majalta voi toki poistua jo varsinaisen ohjelman jälkeen. Sunnuntaiaamusta on luvassa kenttäaamiainen sekä majoituksen purku ja paikkojen siistiminen. Kotiin lähdetään noin klo 12.

Tapahtuman maksimi osallistujamäärä on yhteensä 14 henkeä, josta Tampereen Reserviläisten kiintiö on puolet. Tapahtuman järjestää Pirkanmaan Nuorkauppakamari ja Tampereen Reserviläiset ry yhdessä. Osallistumismaksu on 34 euroa ja se kattaa ohjelman sekä muonituksen juomineen.

Ilmoittautumiset: jarno(at)jarnolahtinen.fi tai 040 719 6468.

Sillanpää-maja löytyy osoitteesta Paalijärventie 723, Kangasala.

Järjestelytoimikuntaan kuuluvat TRES:stä Jarno Lahtinen & Jarna Vahlsten ja PINKK:stä Hanna Kallio-Kokko & Hannu Merikoski.