Kokonaisturvallisuus 2018 suurtapahtuma

Ajankohta: 08.09.2018

Mitä turvallisuustaitoja kansalainen tarvitsee tulevaisuudessa?

Syyskuussa järjestettävän Kokonaisturvallisuus 2018 -tapahtuman yhtenä pääteemana on kyberturvallisuus ja kansalaisen turvallisuusosaaminen vauhdilla muuttuvassa arjessa. Messuilla tarjotaan ohjeita turvalliseen netin käyttöön sekä uusinta tietoa arjen kyberrikollisuudesta ja jokaisen omaan turvallisuuteen vaikuttavista lähitulevaisuuden trendeistä. Alan viranomaiset, elinkeinoelämän ja järjestöt laajasti yhteen kokoava tapahtuma jonka virallisena suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

 

Kokonaisturvallisuus 2018 on messuista ja runsaasta oheisohjelmasta koostuva kokonaisuus, joka esittelee turvallisuutta kattavasti niin ammattilaisten kuin suuren yleisön näkökulmasta. Messupäivien aikana on tarjolla muun muassa Helsingin Poliisisoittokunnan konsertteja, näytöksiä ja elämyksellisiä toimintapisteitä koko perheelle. Osana tapahtumakokonaisuutta ovat näyttävät Puolustusvoimat 100 -taistelunäytökset, kattava viranomaisten yhteistoimintanäytös Teivaan sataman alueella Vesijärvellä sekä Kaartin soittokunnan viihdekonsertti Lahden Sibeliustalossa.
Kokonaisturvallisuus 2018 Lahden Messukeskuksessa ja lähiympäristössä 7. – 8. syyskuuta 2018. Avoinna perjantaina klo 9-18, lauantaina klo 10-17.