Kesäyön marssi Tampere

Ajankohta: 17.07.2021

Kesäyön marssi on perinteinen marssitapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille kunnostaan huolehtiville. Tampereen Kesäyön marssi järjestetään lauantaina 17.7.2020 Pyynikki – Pispala – Hyhky alueen kävelyreiteillä, reitillä muun muassa legendaariset Pispalan portaat.

Kyseessä on hyvän mielen kävelytapahtuma, johon voit osallistua yksin, kaksin, koko perheen voimin tai kasata vaikka harrasteporukasta tai työkavereista marssiosaston. Tavoitteena on kehittää reserviläisten marssitaitoja, edistää kaikkien kansalaisten liikunta-aktiivisuutta sekä aktivoida nuoria. Marssin suojelijana on Tampereen apulaispormestari Aleksi Jäntti.

Marssin tukijat: Tampereen kaupunki, K-Market Tahmela, VEHO, Tampereen Tuulilasimyynti oy ja Satakunnan Lennosto.

Marssimatkat- ja hinnat
12 km perhemarssi                             20 €
Nuoret (16- 18 v) 12 km                        0 €
25 km                                                       20 €
42 km                                                       20 €
25 km/reserviläisen kenttämarssi  0 €
Kenttämarssin varustus: maastopuku (vast.) + päivätaipaleen edellyttämä oma reppu noin 10 kg– yhdessä suunnistuksen tai ammunnan kanssa oikeuttaa yhteen rinnasteiseen kh vrk:een.

Lähtöpaikka: Pyynikin palloiluhallin piha, Tampere.

Lähtöajat:
• klo 15.00 42 km:n marssi (marathon)
• klo 17.00 12 km:n ja 25 km:n marssit

Kaikkien marssijoiden alkuverryttely alkaa 15 min ennen lähtöaikaa.
Lähtöä tahdittaa MPK Hämeen soittokunta.

Ilmoittautumiset 4.7.2021 mennessä. Lähetämme ennakkoon ilmoittautuneille sähköisesti yksityiskohtaiset ohjeet marssista viikolla 28. Jälki-ilmoittautuminen (pl Reserviläisten kenttämarssi) on kuitenkin myös mahdollista marssipäivänä paikan päällä, hinnat jälki-ilmoittautuneille 5 € korotettuina.

Hintaan sisältyy: huoltopisteiden tarjonta, vakuutus, maalissa keittoruokaa ja peseytymismahdollisuus sekä kankainen marssimerkki ja osanottotodistus.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa:
Kesäyön marssi Tampere 17.7.2021 – MPK