Eduskuntavaaleihin liittyvä vaalipaneeli Virroilla

Ajankohta: 13.03.2015

Reserviläisliitto on huolissaan Suomen turvallisuuspolitiikan suunnasta ja etenkin määrärahoista. Siksi Virtain reserviläiset ry järjestää Virroilla vaalipaneelin perjantaina 13.3.2015 klo 19 Rantatien koululla (Rantatie 4).

Paneeli keskittyy turvallisuuspolitiikkaan ja maanpuolustukseen liittyviin asioihin ja sen puheenjohtajana toimii Suomen Reserviläisliiton puheenjohtaja, puolustusvaliokunnan jäsen, kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä.

Panelisteiksi ovat ilmoittautuneet seuraavat eduskuntavaaliehdokkaat kansanedustaja Arto Pirttilahti (kesk), virtolainen Keijo Kaleva (sd), ruoveteläinen Marko Kivi (kok), Tampereen apulaispormestari Mikko Aaltonen (vas), tamperelainen Juhana Suoniemi (vihr), mänttäläinen Timo Tukio (ps) ja tamperelainen Juhani Räsänen (kd).

Ennen paneelia on MLL:n Virtain osaston järjestämä kahvitarjoilu (maksullinen) ja sen tuotto jaetaan lapsille ja sotaveteraaneille. Kahvitus alkaa klo 18.30. Paneelin kesto lienee alle kaksi tuntia.

Luvassa on varmasti mielenkiintoinen ilta – ajankohtakin on sopivasti talvisodan päättymisen 75-vuotispäivä.

Reserviläisliitto julkaisee oman vaaliohjelmansa tulevana perjantaina 6.3. ja se on luettavana liiton nettisivulta www.reservilaisliitto.fi

Yhteyshenkilö Jussi Mäkitalo, 044-785 2644
_____________________________________________________
Reserviläisliitto on perustettu 1955 ja se on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö. Sillä on noin 36.000 jäsentä 344 paikallisessa yhdistyksessä. Virtain reserviläiset ry on perustettu vuonna 1956 eli yhdistys viettää ensi vuonna 60-vuotisjuhlaa.