Koronapandemian takia Puolustusvoimain Lippujuhlan päivää vietettiin tänäkin vuonna ainoastaan kunniakäynnein.

Ylöjärvi

Muistohavu sankaripaadella Ylöjärvellä. Kuva: Linda Rantanen.

Ylöjärven Reservinaliupseerit laskivat 4.6. muistohavun Ylöjärven sankarimuistomerkille Muistohavun sinivalkoisin nauhoin laskivat yhdistyksen puolesta sotilasmestarit Timo Mäkinen ja Sami Rantanen. Kuvat: Linda Rantanen.

Tampere

Tampereella järjestettiin kunniakäynti Kalevankanaan sankaristille kello 12. paikalla oli Tampereen varuskunnan asettama suomen lippu ja lippuvartio. seppeleen sankariristille laskivat sotaveteraani Aimo Reinikainen, Tampereen varuskunnan päällikkö, Satakunnan lennoston komentaja eversti Aki Heikkinen ja Tampereen pormestari Lauri Lyly. Kunniavartiossa olivat satakunnan lennoston varusmiehet. kuvat: Raimo Ojala.

Kunniavartijoina toimivat Satakunnan lennoston varusmiehet.

Tampereen varuskunnan päällikkö eversti Aki Heikkinen.
Seppeleen laski Tampereen pormestari Lauri Lyly.

Mannerheimin patsas Leinolassa

Kunniavartio Mannerheimin patsaalla Leinolassa. Kuva: Sirkka Ojala.
Kunniakäynnin suorittivat Vapaussodan Tampereen Seudun Perinneyhdistyksen puheenjohtaja Markku Rauhalahti, Satakunnan lennoston esikuntapäällikkö evl Mika Hakanen ja Tampereen kaupungin apulaispormestari Aleksi Jäntti. Kuva: Sirkka Ojala.
Kuva: Sirkka Ojala.
Lippuvartio Tampereen Reserviläiset. Kuva: Raimo Ojala.

Jos sinulla on kuvia oman paikkakuntasi 4.6. kunniakäynnistä ja haluat niitä lisättäväksi tähän kuvakoosteeseen niin voit lähettää niitä sähköpostiin: sirkka.ojala (at) gmail.com