SRA-toiminta

Pirkanmaan Reservipiirien SRA-toimikunnan tavoitteena on järjestää SRA koulutusta, ohjattuja harjoituksia ja kilpailuja SRA-ampujille sekä tukea Pirkanmaan piirien SRA-ampujien kilpailutoimintaa. Koska toimikunnalla ei enää ole aseita käytettävissä lainaustarkoitukseen, on jokaisella oltava tarkoituksenmukaiset aseet itsellään. Tämä koskee myös toimikunnan järjestämien kurssien osallistujia. Lisää tietoa SRA:sta löytyy sivuilta www.sra-ammunta.fi

Tampereen Reserviläiset järjestää SRA-Ampujakurssin 19.5.2018

Tampereen Reserviläiset Ry järjestää jäsenilleen suunnatun Sovelletun Reserviläisammunnan ampujakurssin (kurssinro 2448).

Aika: lauantai 19.5.2018 (teorialuento)
Paikka: Pirkanmaa, Tampere
Hinta: 60€ / osallistuja (ei sisällä SRA-korttimaksua)
Kurssipaikkoja: 15 henkilölle

Teorialuento ja teoriakoe järjestetään lauantaina 19.5.2018 Tampereella. Ampumatestit järjestetään Satakunnan Lennoston ampumaradoilla, myöhemmin sovittavina torstai-iltoina, SRA-viikkoharjoituksien yhteydessä.

Kurssille osallistujilla on oltava aikaisempaa kokemusta pistooliammunnasta ja joko oma tai kurssikaverin lainaama SRA-sääntöjen mukainen pistooli, pistoolikotelo sekä kolme lipasta. Tämän lisäksi kaikilla osallistujilla tulee olla voimassaoleva SAL:n kilpailulisenssi tai Reserviläisten ampumaturva. Kurssin hinta on 60€, minkä lisäksi RESUL laskuttaa myöhemmin 30 € hyväksytysti suoritetusta SRA-ampujakortista.

Kurssilla on rajallinen mahdollisuus yhdistyksen laina-aseisiin. Liitäthän ilmoittautumisen yhteyteen tiedon mahdollisesta tarpeesta lainavarusteille!

Kysymykset ja sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla Tres.srakurssi@gmail.com 15.5.2018 mennessä.

Maksuohjeen ja tarkemman kurssi-infon lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse.

Kurssimaksun maksaminen vahvistaa ilmoittautumisen/osallistumisen kurssille. Kurssimaksu tulee olla maksettuna tilille 17.5.2018 mennessä, tai osallistujan on esitettävä kuitti suoritetusta maksusta kurssipäivänä.

Tervetuloa kurssille!

PIRKANMAAN RESERVIPIIRIEN SRA – MESTARUUSKILPAILU 12.5.2018

KILPAILUKUTSU
Pirkanmaan Reservipiirien SRA- mestaruuskilpailu järjestetään Matinsuon ampumakeskuksessa Sastamalassa lauantaina 12.5.2018. Kilpailu on samalla Pirkanmaan Reservipiirien joukkueiden karsintakilpailu vuoden 2018 SRA SM-kilpailuun. Pääkilpailuun otetaan enintään 35 ampujaa. Ilmoittautuminen aukeaa su 1.4.2018 klo 20.00 ja sulkeutuu 29.4. klo 20.00, minkä jälkeen vapaaksi jääneet paikat vapautuvat Pirkanmaan Res piirien ulkopuolisille ampujille ilmoittautumisjärjestyksessä.
PÄÄKILPAILU

Ilmoittautuminen ja asetarkastus on klo 12.15-12.45 kilpailutoimistolla. Asetarkastuksessa tarkastetaan kivääri. Ilmoittautumisen yhteydessä on esitettävä res. järjestön jäsenkortti, sra- ampujakortti ja todistus voimassa olevasta vakuutusturvasta ( joko Reserviläisten Ampumaturva tai SAL:n kilpailulisenssi ). Kilpailupuhuttelu on n. klo. 12.50 ja ampuminen alkaa heti sen jälkeen.

Kilpailussa palkitaan 3 parasta, luokissa avoin ja vakio, sekä sarjoissa Y50 ( Y50 avoin ja vakio lasketaan samalle listalle ) Naiset ( lady). Mitalit jaetaan, mikäli luokassa /sarjassa on vähintään 5 osallistujaa.

TOIMITSIJAKILPAILU

Kilpailuun tarvitaan vapaaehtoisia stage- rakentajia 11.4, SRA tuomareita, kirjureita ja paikkareita!!!Alustavan aikataulun mukaan toimitsijakilpailu ammutaan la 12.4. klo 9-12, eli ennen pääkilpailua. Toimitsijoiden ilmoittautuminen kilpailutoimistolla viimeistään klo 7.00. Toimitsijakilpailuun otetaan enintään 28 ampujaa.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen ja ryhmävalinta tehdään https://shootnscoreit.com/ sivun kautta (https://shootnscoreit.com/sra/match/6958/).

Ilmoittautuessa pitää antaa seuraavat tiedot:

  • Ampujan nimi
  • Res. yhdistys tai kilta
  • Luokka: Avoin (open) tai Vakio (standard)
  • Sarja: Y50 ( senior), Naiset (lady)
  • Ilmoittaudutko pääkilpailuun ( main-match) vai toimitsijakilpailuun (pre-match)

Jos ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, lisätietoja/ohjeita voi kysyä osoitteesta:pirkanmaansrakilpailu2018@gmail.com

MAKSUT

Pääkilpailu 20€, mikä maksetaan paikanpäällä ( tasaraha ).

Toimitsijakilpailu 0€

 

Päivitetty 6.5.2018