SRA-toiminta

Pirkanmaan Reservipiirien SRA-toimikunnan tavoitteena on järjestää SRA koulutusta, ohjattuja harjoituksia ja kilpailuja SRA-ampujille sekä tukea Pirkanmaan piirien SRA-ampujien kilpailutoimintaa. Koska toimikunnalla ei enää ole aseita käytettävissä lainaustarkoitukseen, on jokaisella oltava tarkoituksenmukaiset aseet itsellään. Tämä koskee myös toimikunnan järjestämien kurssien osallistujia. Lisää tietoa SRA:sta löytyy sivuilta www.sra-ammunta.fi

PIRKANMAAN RESERVIPIIRIEN SRA – MESTARUUSKILPAILU 12.5.2018

KILPAILUKUTSU
Pirkanmaan Reservipiirien SRA- mestaruuskilpailu järjestetään Matinsuon ampumakeskuksessa Sastamalassa lauantaina 12.5.2018. Kilpailu on samalla Pirkanmaan Reservipiirien joukkueiden karsintakilpailu vuoden 2018 SRA SM-kilpailuun. Pääkilpailuun otetaan enintään 35 ampujaa. Ilmoittautuminen aukeaa su 1.4.2018 klo 20.00 ja sulkeutuu 29.4. klo 20.00, minkä jälkeen vapaaksi jääneet paikat vapautuvat Pirkanmaan Res piirien ulkopuolisille ampujille ilmoittautumisjärjestyksessä.
PÄÄKILPAILU

Ilmoittautuminen ja asetarkastus on klo 12.15-12.45 kilpailutoimistolla. Asetarkastuksessa tarkastetaan kivääri. Ilmoittautumisen yhteydessä on esitettävä res. järjestön jäsenkortti, sra- ampujakortti ja todistus voimassa olevasta vakuutusturvasta ( joko Reserviläisten Ampumaturva tai SAL:n kilpailulisenssi ). Kilpailupuhuttelu on n. klo. 12.50 ja ampuminen alkaa heti sen jälkeen.

Kilpailussa palkitaan 3 parasta, luokissa avoin ja vakio, sekä sarjoissa Y50 ( Y50 avoin ja vakio lasketaan samalle listalle ) Naiset ( lady). Mitalit jaetaan, mikäli luokassa /sarjassa on vähintään 5 osallistujaa.

TOIMITSIJAKILPAILU

Kilpailuun tarvitaan vapaaehtoisia stage- rakentajia 11.4, SRA tuomareita, kirjureita ja paikkareita!!!Alustavan aikataulun mukaan toimitsijakilpailu ammutaan la 12.4. klo 9-12, eli ennen pääkilpailua. Toimitsijoiden ilmoittautuminen kilpailutoimistolla viimeistään klo 7.00. Toimitsijakilpailuun otetaan enintään 28 ampujaa.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen ja ryhmävalinta tehdään https://shootnscoreit.com/ sivun kautta (https://shootnscoreit.com/sra/match/6958/).

Ilmoittautuessa pitää antaa seuraavat tiedot:

  • Ampujan nimi
  • Res. yhdistys tai kilta
  • Luokka: Avoin (open) tai Vakio (standard)
  • Sarja: Y50 ( senior), Naiset (lady)
  • Ilmoittaudutko pääkilpailuun ( main-match) vai toimitsijakilpailuun (pre-match)

Jos ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, lisätietoja/ohjeita voi kysyä osoitteesta:pirkanmaansrakilpailu2018@gmail.com

MAKSUT

Pääkilpailu 20€, mikä maksetaan paikanpäällä ( tasaraha ).

Toimitsijakilpailu 0€

 

Päivitetty 10.4.2018