SRA-toiminta

Pirkanmaan Reservipiirien SRA-toimikunnan tavoitteena on järjestää SRA koulutusta, ohjattuja harjoituksia ja kilpailuja SRA-ampujille sekä tukea Pirkanmaan piirien SRA-ampujien kilpailutoimintaa. Koska toimikunnalla ei enää ole aseita käytettävissä lainaustarkoitukseen, on jokaisella oltava tarkoituksenmukaiset aseet itsellään. Tämä koskee myös toimikunnan järjestämien kurssien osallistujia. Lisää tietoa SRA:sta löytyy sivuilta www.sra-ammunta.fi

Huom!

Satakunnan lennosto tekee kaikille ampumaratojensa käyttäjille kortin, jolla saa käyttää ratoja. Kaikkien reservipiirien vuoroilla lennoston ratoja käyttävien ampujien pitää toimittaa nimensä ja syntymäaikansa Juha Moijaselle 20.4.2019 mennessä osoitteella juha.moijanen (at) pp.inet.fi.
Laita viestiin lisäksi tieto, mikäli olet halukas valvojaksi.

SRA kurssi Sastamalassa

Kurssit kaikkien yhdistysten jäsenille avoimia.

7.5 tiistai iltana alkava kurssi, ammunnat myöhemmin sovittavina ajankohtina. Järjestäjän kalustoa saatavilla ammuntoihin.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset sra.sastamala(at)gmail.com

PIRKANMAAN RESERVIPIIRIEN SRA – MESTARUUSKILPAILU 11.5.2019

KILPAILUKUTSU

Pirkanmaan Reservipiirien SRA- mestaruuskilpailu järjestetään Matinsuon ampumakeskuksessa Sastamalassa lauantaina 11.5.2019. Kilpailu on samalla Pirkanmaan Reservipiirien joukkueiden karsintakilpailu vuoden 2019 SRA SM-kilpailuun. Pääkilpailuun otetaan enintään 40 ampujaa. Ilmoittautuminen aukeaa ma 1.4.2019 https://shootnscoreit.com/ sivun kautta ja sulkeutuu 30.4. klo 24.00, minkä jälkeen vapaaksi jääneet paikat vapautuvat Pirkanmaan Res piirien ulkopuolisille ampujille ilmoittautumisjärjestyksessä.

PÄÄKILPAILU

Ilmoittautuminen ja asetarkastus on klo 12.15-12.45 kilpailutoimistolla. Asetarkastuksessa tarkastetaan kivääri. Ilmoittautumisen yhteydessä on esitettävä res. järjestön jäsenkortti, sra- ampujakortti ja todistus voimassa olevasta vakuutusturvasta ( joko Reserviläisten Ampumaturva tai SAL:n kilpailulisenssi ). Kilpailupuhuttelu on n. klo. 12.50 ja ampuminen alkaa heti sen jälkeen.

Kilpailussa palkitaan 3 parasta luokissa avoin ja vakio. Sarjoissa TST, naiset (lady ) ja Y50 avoin ja vakio lasketaan samalle listalle ja palkitaan mikäli luokassa /sarjassa on vähintään 5 osallistujaa.

TOIMITSIJAKILPAILU

Kilpailua ennen 10.5 tarvitaan vapaaehtoisia stage- rakentajia SRA tuomareita, kirjureita ja paikkareita!!!

Alustavan aikataulun mukaan toimitsijakilpailu ammutaan la 11.5. klo 9-12, eli ennen pääkilpailua. Toimitsijoiden ilmoittautuminen kilpailutoimistolla viimeistään klo 7.00. Toimitsijakilpailuun otetaan enintään 25 ampujaa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset sra.sastamala(at)gmail.com

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen ja ryhmävalinta tehdään https://shootnscoreit.com/ sivun kautta. (https://shootnscoreit.com/sra/match/8718/).

Ilmoittautuessa pitää antaa seuraavat tiedot:

– Ampujan nimi

– Res. yhdistys tai kilta

– Luokka: Avoin (open), Vakio (standard)

– Sarja: Avoin, Vakio, Y50 ( senior), TST ja Naiset (lady)

– Ilmoittaudutko pääkilpailuun ( main-match) vai toimitsijakilpailuun (pre-match)

Jos ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, lisätietoja/ohjeita voi kysyä osoitteesta pirkanmaansrakilpailu2019@gmail.com

MAKSUT

Pääkilpailu 20€, mikä maksetaan paikanpäällä ( tasaraha ).

Toimitsijakilpailu 0€

RASTIT

Pirkanmaan SRA 2019 rastikuvaukset tulevat shootnscoreit.comiin Pirkanmaan SRA-Mestaruuskilpailu 2019 Stage- osioon 25.4.2019 mennessä.

Kilpailussa on 5 rastia ( alustavasti 3 kiväärirastia, 1 pistoolirasti ja 1 haulikkorasti).

Minimi laukaisumäärä: kiväärillä 76, pistoolilla 24 ja haulikolla 8.

Ampumaetäisyydet 5-100m

Kilpailun johtaja: Mika Saarela

Ratamestari: Juha Aromäki

Paikalla kanttiini.

TERVETULOA!

Pirkanmaan SRA- toimikunta

Päivitetty 17.4.2019